Zoo de ruimte in!

Prijs € 12,95

Uitverkocht

Frank Pollet

Hardback | September 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Vanaf 12 april 1961 zijn er al heel wat mensen in de ruimte geweest. Enkelen daarvan hebben zelfs even op de maan gewandeld. Dat weten we allemaal. Maar 13 jaar voordat de mens een ruimtevlucht durfde maken, werd voor het eerst een aapje in een raket gepropt en afgeschoten. Het dier heette Albert, en verstikte tijdens de vlucht al na enkele minuten. In het boek ZOO DE RUIMTE IN! gaat Frank Pollet terug in de tijd. Nog verder dan de dag dat Albert de lucht in ging. Tot het moment dat de mens voor het eerst probeerde om voorwerpen zoals raketten de lucht in te schieten. En daar jaren later dieren in stopte. Vuurvliegjes, een spin. Ratten, tientallen honden en apen. Geen van die dieren had daarom gevraagd. Vele van hen zijn vastgeriemd in hun ruimtetuig gestorven. Gelukkig liep de bangelijke expeditie voor de meeste nog goed af. Maar of de dieren het overleefden of niet, elke keer waren de wetenschappers enthousiast, want elke keer wisten ze méér. Over de ruimte. Maar uiteindelijk ook dat de mens daar nooit zomaar zou kunnen verblijven...Met heel veel originele foto's!In een vorig leven gaf Frank Pollet les aan een middelbare school. Nu hij de middelbare leeftijd heeft bereikt, is hij een kleine (1,72 m) zelfstandige, die de dagen vult met woorden. Soms gebruikt hij die om iets te zeggen tegen zijn vrouw Moniek die ook schrijft. En tegen hun ezels Victor en Henri. Maar de meeste van zijn woorden komen in boeken terecht. En terecht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Frank Pollet
Uitgever
Kramat, uitgeverij
ISBN
9789079552849
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
104

Beschrijving

Vanaf 12 april 1961 zijn er al heel wat mensen in de ruimte geweest. Enkelen daarvan hebben zelfs even op de maan gewandeld. Dat weten we allemaal. Maar 13 jaar voordat de mens een ruimtevlucht durfde maken, werd voor het eerst een aapje in een raket gepropt en afgeschoten. Het dier heette Albert, en verstikte tijdens de vlucht al na enkele minuten.
In het boek ZOO DE RUIMTE IN! gaat Frank Pollet terug in de tijd. Nog verder dan de dag dat Albert de lucht in ging. Tot het moment dat de mens voor het eerst probeerde om voorwerpen zoals raketten de lucht in te schieten. En daar jaren later dieren in stopte. Vuurvliegjes, een spin. Ratten, tientallen honden en apen. Geen van die dieren had daarom gevraagd. Vele van hen zijn vastgeriemd in hun ruimtetuig gestorven. Gelukkig liep de bangelijke expeditie voor de meeste nog goed af.
Maar of de dieren het overleefden of niet, elke keer waren de wetenschappers enthousiast, want elke keer wisten ze méér. Over de ruimte. Maar uiteindelijk ook dat de mens daar nooit zomaar zou kunnen verblijven...

Met heel veel originele foto's!

In een vorig leven gaf Frank Pollet les aan een middelbare school. Nu hij de middelbare leeftijd heeft bereikt, is hij een kleine (1,72 m) zelfstandige, die de dagen vult met woorden. Soms gebruikt hij die om iets te zeggen tegen zijn vrouw Moniek die ook schrijft. En tegen hun ezels Victor en Henri. Maar de meeste van zijn woorden komen in boeken terecht.
En terecht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Frank Pollet
Uitgever
Kramat, uitgeverij
ISBN
9789079552849
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
104

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99