Zomerliefdes - Frankrijk (e-Book)

Liefde op hoog niveau / Roekeloos geflirt / Sensuele kussen

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Susan Stephens, Helen Brooks, Chantelle Shaw

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zinderende zomerkussen in het land van l’amour…In Liefde op hoog niveau erft Kate een vakantiehuisje in Frankrijk. Alleen is de grond waar het op staat eigendom van Guy de Villeneuve, de knappe graaf op wie ze als tiener smoorverliefd was. Dan ontdekt ze dat Guy heel andere plannen met het huisje heeft – én dat hij haar hart nog altijd sneller doet kloppen!In Roekeloos geflirt gaat Sandi niet in op de avances van de aantrekkelijke Jacques Challier, vooral omdat zijn familie haar zwangere zusje schandalig heeft behandeld. Als haar zusje besluit de ruzie bij te leggen, gaat Sandi mee. Maar daar, op het zonovergoten landgoed van de Challiers, wordt het steeds moeilijker Jacques te weerstaan…In Sensuele kussen weet Emily nog steeds niet wat ze moet denken van Jean-Luc Vallion, haar echtgenoot. Een jaar geleden verliet ze hun château, nadat hij haar hart had gebroken. Tot haar ergernis verlangt ze nog steeds naar hem, en nu staat hij plots voor haar neus! Verlangt hij ook naar haar, of komt hij zijn zoontje opeisen?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Susan Stephens, Helen Brooks, Chantelle Shaw
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402547573
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2020
Bestandsgrootte
1283343 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
366

Beschrijving

Zinderende zomerkussen in het land van l’amour

In Liefde op hoog niveau erft Kate een vakantiehuisje in Frankrijk. Alleen is de grond waar het op staat eigendom van Guy de Villeneuve, de knappe graaf op wie ze als tiener smoorverliefd was. Dan ontdekt ze dat Guy heel andere plannen met het huisje heeft – én dat hij haar hart nog altijd sneller doet kloppen!

In Roekeloos geflirt gaat Sandi niet in op de avances van de aantrekkelijke Jacques Challier, vooral omdat zijn familie haar zwangere zusje schandalig heeft behandeld. Als haar zusje besluit de ruzie bij te leggen, gaat Sandi mee. Maar daar, op het zonovergoten landgoed van de Challiers, wordt het steeds moeilijker Jacques te weerstaan…

In Sensuele kussen weet Emily nog steeds niet wat ze moet denken van Jean-Luc Vallion, haar echtgenoot. Een jaar geleden verliet ze hun château, nadat hij haar hart had gebroken. Tot haar ergernis verlangt ze nog steeds naar hem, en nu staat hij plots voor haar neus! Verlangt hij ook naar haar, of komt hij zijn zoontje opeisen?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Susan Stephens, Helen Brooks, Chantelle Shaw
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402547573
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2020
Bestandsgrootte
1283343 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
366

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99