Zo krijg je een blije baby

alles over slapen, groeisprongen en eten voor kleintjes tot 1,5 jaar

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Stephanie Lampe

Paperback | September 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zo krijg je een BLIJE BABY. Alles over slapen, groeisprongen en voeding voor kleintjes tot 1 1/2 jaarHoe krijg je een blije baby? Hoe geef je je kleintje direct de beste start? Hoe stuur je eventuele beren weer van de weg? Je baby lekker laten slapen, eten en groeien: hoe help je hem het beste en wat is normaal? Het kan soms een heel gepuzzel zijn, want alles werkt op elkaar in. Een goed slapende baby kan goed groeien en zal beter eten. Door te groeien en te bloeien kan een baby weer beter slapen en eten. Door goed te eten kan hij weer groeien en lekker slapen. Tijd dus voor een complete aanpak.De gebruiksaanwijzing voor een blije babyDe unieke aanpak in dit boek gaat uit van je baby's leeftijd en natuurlijke ritmes, zijn eigen tempo en behoeften. Belangrijke zaken als hechting en een flinke dosis liefde staan voorop. Het werkt als een recept: met de ingredienten ontwikkeling, voeding en slapen 'bak' je een blije baby. Je leest alles over ontwikkeling en groeisprongen, over voeding en vaste hapjes en over slapen en een goed slaapritme. Natuurlijk vind je ook uitgebreide tips & tricks om je kleintje te laten doorslapen. Met handige schema's en voorbeeldritmes. Inclusief een slim voedselintroductieplan dat je kunt volgen, of je nu de voeding prakt of Rapley 'doet', biologisch of traditioneel eet, volgens de schijf van vijf of de zandloper. Maak van je kleintje een smulpaapje, slaapkopje en bovenal: een blije baby!Zo krijg je een blije baby is het 7e succesboek van de slaap- en babydeskundige met bewezen succesmethodes en unieke koelkastschema's:- Alles over groeisprongen - Alles over (goed) eten - Alles over (door)slapen- Unieke aanpak- Praktische schema's - Handig voedsel­ introductie overzichtOver de auteurStephanie Lampe is slaap- en babydeskundige en een mama met een missie, namelijk alle ukjes een heerlijke start geven. Ze is onder meer vaste deskundige bij diverse media en oprichtster van Stichting Onrustige Baby. Stephanie is gespecialiseerd in slapen, voeding en ontwikkeling bij kleintjes tot de leeftijd van vier jaar. Ze is auteur van diverse artikelen en boeken, waaronder Mama! Alles over je eerste jaar als moeder (2006), Baby in een ritme (2009), Baby Reflux of darmkrampjes? (2011), Baby in een droomritme (2012) en Dreumes in dromenland (2013). Ze is mama van Feem, Fien en Suus en verwacht in het najaar van 2014 haar vierde kleintje.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Stephanie Lampe
Uitgever
Oneiri Publishing
ISBN
9789490023041
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
236

Beschrijving

Zo krijg je een BLIJE BABY. Alles over slapen, groeisprongen en voeding voor kleintjes tot 1 1/2 jaar

Hoe krijg je een blije baby? Hoe geef je je kleintje direct de beste start? Hoe stuur je eventuele beren weer van de weg? Je baby lekker laten slapen, eten en groeien: hoe help je hem het beste en wat is normaal? Het kan soms een heel gepuzzel zijn, want alles werkt op elkaar in. Een goed slapende baby kan goed groeien en zal beter eten. Door te groeien en te bloeien kan een baby weer beter slapen en eten. Door goed te eten kan hij weer groeien en lekker slapen. Tijd dus voor een complete aanpak.

De gebruiksaanwijzing voor een blije baby
De unieke aanpak in dit boek gaat uit van je baby's leeftijd en natuurlijke ritmes, zijn eigen tempo en behoeften. Belangrijke zaken als hechting en een flinke dosis liefde staan voorop. Het werkt als een recept: met de ingredienten ontwikkeling, voeding en slapen 'bak' je een blije baby. Je leest alles over ontwikkeling en groeisprongen, over voeding en vaste hapjes en over slapen en een goed slaapritme. Natuurlijk vind je ook uitgebreide tips & tricks om je kleintje te laten doorslapen. Met handige schema's en voorbeeldritmes. Inclusief een slim voedselintroductieplan dat je kunt volgen, of je nu de voeding prakt of Rapley 'doet', biologisch of traditioneel eet, volgens de schijf van vijf of de zandloper. Maak van je kleintje een smulpaapje, slaapkopje en bovenal: een blije baby!

Zo krijg je een blije baby is het 7e succesboek van de slaap- en babydeskundige met bewezen succesmethodes en unieke koelkastschema's:
- Alles over groeisprongen
- Alles over (goed) eten
- Alles over (door)slapen
- Unieke aanpak
- Praktische schema's
- Handig voedsel­ introductie overzicht

Over de auteur
Stephanie Lampe is slaap- en babydeskundige en een mama met een missie, namelijk alle ukjes een heerlijke start geven. Ze is onder meer vaste deskundige bij diverse media en oprichtster van Stichting Onrustige Baby. Stephanie is gespecialiseerd in slapen, voeding en ontwikkeling bij kleintjes tot de leeftijd van vier jaar. Ze is auteur van diverse artikelen en boeken, waaronder Mama! Alles over je eerste jaar als moeder (2006), Baby in een ritme (2009), Baby Reflux of darmkrampjes? (2011), Baby in een droomritme (2012) en Dreumes in dromenland (2013). Ze is mama van Feem, Fien en Suus en verwacht in het najaar van 2014 haar vierde kleintje.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Stephanie Lampe
Uitgever
Oneiri Publishing
ISBN
9789490023041
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
236

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99