Ziekte van Parkinson

diagnostiek en behandeling voor de professional

Prijs € 30,00

Uitverkocht

Annelien Duits, Bernd Leplow

Paperback | Mei 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De ziekte van Parkinson is een van de meest voorkomende aandoeningen van het zenuwstelsel. Vanwege cognitieve stoornissen, dementie en symptomen als angst, depressie en apathie wordt er bij de behandeling steeds vaker een beroep gedaan op (neuro)psychologen. In Ziekte van Parkinson beschrijven Duits en Leplow de diagnostiek en behandeling, waarbij ook wordt ingegaan op cognitieve revalidatie en de psychosociale behandeling.TOETS UW KENNIS OP HOGREFE.NL/TOETS Voor elk boek in de serie wordt een digitale toets ontwikkeld waarmee u gratis uw kennis over de specifieke stoornis kunt toetsen. Na succesvol afleggen van de toets ontvangt u een certificaat dat u eventueel kunt gebruiken voor bij- of nascholing of (her)registratie.Ziekte van Parkinson is een uitgave in de serie DIAGNOSTIEK EN BEHANDELING VOOR DE PROFESSIONAL. Deze serie voorziet (klinisch) psychologen, psychiaters en therapeuten van praktische, evidence-based informatie over de diagnose en behandeling van uiteenlopende stoornissen. Op een heldere, beknopte en toegankelijke wijze worden per stoornis alle aspecten beschreven die men in de klinische praktijk tegenkomt.Elk deel volgt dezelfde logische, gebruiksvriendelijke en overzichtelijke structuur. Tabellen, kaders met klinische casussen en koppen in de kantlijn maken de informatie snel vindbaar, terwijl checklists, handige bijlagen, en samenvattingen de informatie direct bruikbaar maken. Annelien Duits is als klinisch neuropsycholoog verbonden aan het academisch ziekenhuis Maastricht.Bernd Leplow is hoogleraar klinische psychologie in Halle, Duitsland.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Annelien Duits, Bernd Leplow
Uitgever
Hogrefe Uitgevers BV
ISBN
9789079729401
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

De ziekte van Parkinson is een van de meest voorkomende aandoeningen van het zenuwstelsel. Vanwege cognitieve stoornissen, dementie en symptomen als angst, depressie en apathie wordt er bij de behandeling steeds vaker een beroep gedaan op (neuro)psychologen. In Ziekte van Parkinson beschrijven Duits en Leplow de diagnostiek en behandeling, waarbij ook wordt ingegaan op cognitieve revalidatie en de psychosociale behandeling.

TOETS UW KENNIS OP HOGREFE.NL/TOETS
Voor elk boek in de serie wordt een digitale toets ontwikkeld waarmee u gratis uw kennis over de specifieke stoornis kunt toetsen. Na succesvol afleggen van de toets ontvangt u een certificaat dat u eventueel kunt gebruiken voor bij- of nascholing of (her)registratie.

Ziekte van Parkinson is een uitgave in de serie DIAGNOSTIEK EN BEHANDELING VOOR DE PROFESSIONAL. Deze serie voorziet (klinisch) psychologen, psychiaters en therapeuten van praktische, evidence-based informatie over de diagnose en behandeling van uiteenlopende stoornissen. Op een heldere, beknopte en toegankelijke wijze worden per stoornis alle aspecten beschreven die men in de klinische praktijk tegenkomt.

Elk deel volgt dezelfde logische, gebruiksvriendelijke en overzichtelijke structuur. Tabellen, kaders met klinische casussen en koppen in de kantlijn maken de informatie snel vindbaar, terwijl checklists, handige bijlagen, en samenvattingen de informatie direct bruikbaar maken.

Annelien Duits is als klinisch neuropsycholoog verbonden aan het academisch ziekenhuis Maastricht.
Bernd Leplow is hoogleraar klinische psychologie in Halle, Duitsland.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Annelien Duits, Bernd Leplow
Uitgever
Hogrefe Uitgevers BV
ISBN
9789079729401
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99