Zes navigatiepaden

Uw weg naar projectrendement

Prijs € 29,95

Niet beschikbaar

René Hombergen

Paperback | November 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Routekaart PortfoliomanagementUw weg naar programma- en projectrendementZes navigatiepadenRené HombergenEindredactie & tekstbijdrage Caroline Algra en met een bijdrage van Alex Claassen & Ron VinkenWat biedt dit boek u?Portfoliomanagement komt sterk op. Organisaties willen niet alleen op een enkel resultaat of een enkele doelstelling sturen. Zij wensen al hun concrete vernieuwingen in samenhang te leiden. Efficiënt en gekoppeld aan de strategie. Dat kan met een portfoliomethode. Dit boek biedt u zes heldere aanpakken. En maakt een vergelijking waar u uw voordeel mee kunt doen. Met welk hulpmiddel koerst u naar uw onderneming van morgen? Een waardevol overzichtswerk; voor uw soepele en pragmatische vernieuwingen vandaag voor de komende dag. Wat betekenen uw strategische projecten nu voor u en uw medewerkers?Wie verzorgen dit voor u?René Hombergen schreef tien boeken over het vakgebied. Zijn aanpak is in Management & Literatuur betiteld met "meer dan uitstekend handvat voor opdrachtgevers en projectleiders". Hij is lector in de discipline project-, programma- en portfoliomanagement.In deze uitgave wordt hij in enkele inhoudelijke hoofdstukken van nabij bijgestaan door Caroline Algra, digitaliserings- en verandermanager. Bij het vergelijkende deel van deze uitgave vormen beiden een kwartet met Alex Claassen, manager grootschalige programma's telecom, en Ron Vinken, project- en portfoliomanager bedrijfsprocessen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
René Hombergen
Uitgever
Elix Uitgevers
ISBN
9789082030808
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Routekaart Portfoliomanagement
Uw weg naar programma- en projectrendement
Zes navigatiepaden

René Hombergen
Eindredactie & tekstbijdrage Caroline Algra
en met een bijdrage van Alex Claassen & Ron Vinken

Wat biedt dit boek u?
Portfoliomanagement komt sterk op. Organisaties willen niet alleen op een enkel resultaat of een enkele doelstelling sturen. Zij wensen al hun concrete vernieuwingen in samenhang te leiden. Efficiënt en gekoppeld aan de strategie.
Dat kan met een portfoliomethode. Dit boek biedt u zes heldere aanpakken. En maakt een vergelijking waar u uw voordeel mee kunt doen. Met welk hulpmiddel koerst u naar uw onderneming van morgen?
Een waardevol overzichtswerk; voor uw soepele en pragmatische vernieuwingen vandaag voor de komende dag. Wat betekenen uw strategische projecten nu voor u en uw medewerkers?

Wie verzorgen dit voor u?
René Hombergen schreef tien boeken over het vakgebied. Zijn aanpak is in Management & Literatuur betiteld met "meer dan uitstekend handvat voor opdrachtgevers en projectleiders". Hij is lector in de discipline project-, programma- en portfoliomanagement.
In deze uitgave wordt hij in enkele inhoudelijke hoofdstukken van nabij bijgestaan door Caroline Algra, digitaliserings- en verandermanager. Bij het vergelijkende deel van deze uitgave vormen beiden een kwartet met Alex Claassen, manager grootschalige programma's telecom, en Ron Vinken, project- en portfoliomanager bedrijfsprocessen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
René Hombergen
Uitgever
Elix Uitgevers
ISBN
9789082030808
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99