Zelfstandige mét plezier

bepaal zelf je succes en ervaar meer ondernemersgeluk

Prijs € 24,95

In herdruk

Alexandra Smith

Hardback | Augustus 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoe zou je leven als ondernemer eruitzien als je elke dag precies weet waar je mee bezig bent en waarom je hier gelukkig van wordt? 'Zelfstandige mét plezier' biedt zzp'ers de kans om hun ondernemerschap naar een hoger plan te tillen en zelf te bepalen hoe hun persoonlijk succes eruitziet. Ondernemerscoach en verhaalcoach Alexandra Smith was ooit de koningin van de tegenslagen voordat ze in 2013 het roer definitief wist om te gooien. In dit boek vertelt ze je hoe je tegenslagen omarmt, dagelijks gemotiveerd blijft, discipline ontwikkelt en al je doelen haalt. Het resultaat? Blijvend meer plezier in ondernemerschap!Alexandra Smith (1975) is Neerlandica en theaterwetenschapper en al 10 jaar zelfstandig ondernemer. Vanuit haar bedrijf Fabel coachte ze de afgelopen jaren veel zzp'ers met hun ondernemerschap. Als trainer storytelling helpt ze dagelijks grote, internationale bedrijven (inclusief het Europees Parlement) met verhalen, pitches en presentaties.Haar eerdere boek '100 dagen dankbaarheid, dagboek van een zzp'er in crisistijd' kreeg een vervolgserie columns in NRC.next en won de harten van veel zzp'ers. Het maakte haar een veelgevraagd spreker op zzp- en mkb-events. Eind 2015 gaf ze een TEDx-talk. In 2015 behaalde Alexandra het certificaat The science of happiness (University of Berkeley). Nadat ze deze gelukslessen ging toepassen in haar werk als ondernemerscoach en verhaalcoach kreeg ze het idee voor 'Zelfstandige mét plezier'.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Alexandra Smith
Uitgever
Vakmedianet Management B.V.
ISBN
9789462762060
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
132

Beschrijving

Hoe zou je leven als ondernemer eruitzien als je elke dag precies weet waar je mee bezig bent en waarom je hier gelukkig van wordt?
'Zelfstandige mét plezier' biedt zzp'ers de kans om hun ondernemerschap naar een hoger plan te tillen en zelf te bepalen hoe hun persoonlijk succes eruitziet.
Ondernemerscoach en verhaalcoach Alexandra Smith was ooit de koningin van de tegenslagen voordat ze in 2013 het roer definitief wist om te gooien. In dit boek vertelt ze je hoe je tegenslagen omarmt, dagelijks gemotiveerd blijft, discipline ontwikkelt en al je doelen haalt.
Het resultaat? Blijvend meer plezier in ondernemerschap!

Alexandra Smith (1975) is Neerlandica en theaterwetenschapper en al 10 jaar zelfstandig ondernemer. Vanuit haar bedrijf Fabel coachte ze de afgelopen jaren veel zzp'ers met hun ondernemerschap. Als trainer storytelling helpt ze dagelijks grote, internationale bedrijven (inclusief het Europees Parlement) met verhalen, pitches en presentaties.
Haar eerdere boek '100 dagen dankbaarheid, dagboek van een zzp'er in crisistijd' kreeg een vervolgserie columns in NRC.next en won de harten van veel zzp'ers. Het maakte haar een veelgevraagd spreker op zzp- en mkb-events. Eind 2015 gaf ze een TEDx-talk.
In 2015 behaalde Alexandra het certificaat The science of happiness (University of Berkeley). Nadat ze deze gelukslessen ging toepassen in haar werk als ondernemerscoach en verhaalcoach kreeg ze het idee voor 'Zelfstandige mét plezier'.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Alexandra Smith
Uitgever
Vakmedianet Management B.V.
ISBN
9789462762060
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
132

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99