Zelfmanagement

Prijs € 32,50

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Susan Jedeloo, Esther van Weele

Paperback | April 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In deze uitgave van de reeks ZorgBasics worden de verschillende aspecten en perspectieven ten aanzien van zelfmanagement en zelfmanagementondersteuning besproken aan de hand van het Generiek model Zelfmanagement.Iemand met een chronische aandoening zal dagelijks zijn aandoening zelf managen. Deze uitgave is bedoeld om bij te dragen aan de rol van zorgprofessionals bij het ondersteunen van mensen bij hun zelfmanagement en het creëren van ruimte voor eigen regie. De focus ligt daarom bij de zorgrelatie: daar waar zorgprofessional en cliënt elkaar ontmoeten. Hierbij staat het leven van de cliënt centraal en niet de ziekte. Het proces van zelfmanagementondersteuning door de zorgprofessional wordt aan de hand van het 5A-model uitgewerkt conform de Zorgmodule Zelfmanagement 1.0 (CBO, 014). Partnerschap, vertrouwen en goede communicatie vormen de basis voor het ondersteunen van de cliënt, afgestemd op zijn of haar behoeften.De ZorgBasics zijn geschreven voor studenten die een gezondheidszorgopleiding volgen in het hbo en professionals in de zorg. De nadruk ligt op de basisvakken die worden gegeven in de eerste studiejaren en de beroepscompetenties die tijdens de eerste fase van de opleiding behaald moeten worden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Susan Jedeloo, Esther van Weele
Uitgever
Boom Lemma uitgevers
ISBN
9789462365391
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In deze uitgave van de reeks ZorgBasics worden de verschillende aspecten en perspectieven ten aanzien van zelfmanagement en zelfmanagementondersteuning besproken aan de hand van het Generiek model Zelfmanagement.

Iemand met een chronische aandoening zal dagelijks zijn aandoening zelf managen. Deze uitgave is bedoeld om bij te dragen aan de rol van zorgprofessionals bij het ondersteunen van mensen bij hun zelfmanagement en het creëren van ruimte voor eigen regie. De focus ligt daarom bij de zorgrelatie: daar waar zorgprofessional en cliënt elkaar ontmoeten. Hierbij staat het leven van de cliënt centraal en niet de ziekte. Het proces van zelfmanagementondersteuning door de zorgprofessional wordt aan de hand van het 5A-model uitgewerkt conform de Zorgmodule Zelfmanagement 1.0 (CBO, 014). Partnerschap, vertrouwen en goede communicatie vormen de basis voor het ondersteunen van de cliënt, afgestemd op zijn of haar behoeften.

De ZorgBasics zijn geschreven voor studenten die een gezondheidszorgopleiding volgen in het hbo en professionals in de zorg. De nadruk ligt op de basisvakken die worden gegeven in de eerste studiejaren en de beroepscompetenties die tijdens de eerste fase van de opleiding behaald moeten worden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Susan Jedeloo, Esther van Weele
Uitgever
Boom Lemma uitgevers
ISBN
9789462365391
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99