Zeg het met beelden

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Erwin Prins

Paperback | Mei 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een handzaam boek vol opvallend duidelijke, vaak grappige tekeningen om te gebruiken in de (geestelijke) gezondheidszorg, het onderwijs en bij coaching. Met veel beeldmateriaal en metaforen waarmee cliënten en patiënten hun klachten kunnen aanwijzen, herkennen, benoemen en gaan oplossen. Elk plaatje is voorzien van een praktische uitleg. De beelden en metaforen zijn onder andere afkomstig uit de Acceptance and Commitment Therapy en de positieve psychologie."Hoe maak ik iemand duidelijk dat hij verstrikt is geraakt in de krampachtige manier waarop hij met zijn problemen omgaat? Hoe laat ik zien dat je problemen vaak beter kunt oplossen door ze los te laten?"Erwin Prins (1964) werkt sinds 1984 in de geestelijke gezondheidszorg, maar kan ondertussen ook raak tekenen. Met als resultaat een bundel beeldmateriaal, dat samen met een aantal heldere metaforen een krachtig verhaal vormt.Erwin: "Mijn ervaring is dat de boodschap zo veel beter overkomt en tijdens gesprekken sneller weer tot leven komt. In veel groeps- en individuele gesprekken kreeg ik reacties als: 'Door de humor blijven de beelden goed hangen en dat gaf me inzicht in hoe ik met mijn problemen omga.' - 'Leuke platen, zeer verhelderend.' - 'Ik zie nu ineens voor me hoe het werkt en wat ik anders doen.' - 'Mag ik een kopie hebben?' Nu, bij deze kan dat!"

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Erwin Prins
Uitgever
GVMedia, Stichting
ISBN
9789055993154
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2015
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
107

Beschrijving

Een handzaam boek vol opvallend duidelijke, vaak grappige tekeningen om te gebruiken in de (geestelijke) gezondheidszorg, het onderwijs en bij coaching. Met veel beeldmateriaal en metaforen waarmee cliënten en patiënten hun klachten kunnen aanwijzen, herkennen, benoemen en gaan oplossen. Elk plaatje is voorzien van een praktische uitleg. De beelden en metaforen zijn onder andere afkomstig uit de Acceptance and Commitment Therapy en de positieve psychologie.
"Hoe maak ik iemand duidelijk dat hij verstrikt is geraakt in de krampachtige manier waarop hij met zijn problemen omgaat? Hoe laat ik zien dat je problemen vaak beter kunt oplossen door ze los te laten?"
Erwin Prins (1964) werkt sinds 1984 in de geestelijke gezondheidszorg, maar kan ondertussen ook raak tekenen. Met als resultaat een bundel beeldmateriaal, dat samen met een aantal heldere metaforen een krachtig verhaal vormt.
Erwin: "Mijn ervaring is dat de boodschap zo veel beter overkomt en tijdens gesprekken sneller weer tot leven komt. In veel groeps- en individuele gesprekken kreeg ik reacties als: 'Door de humor blijven de beelden goed hangen en dat gaf me inzicht in hoe ik met mijn problemen omga.' - 'Leuke platen, zeer verhelderend.' - 'Ik zie nu ineens voor me hoe het werkt en wat ik anders doen.' - 'Mag ik een kopie hebben?' Nu, bij deze kan dat!"

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Erwin Prins
Uitgever
GVMedia, Stichting
ISBN
9789055993154
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2015
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
107

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99