Zal ík het anders doen?

waarom vrouwen beter zijn met geld

Prijs € 15,00

Tijdelijk niet beschikbaar

Judith Sanders, Saskia Smith

Paperback | Juni 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Vrouwen beheren in veel gezinnen de geldpotjes. Het vakantiepotje, het potje voor als de wasmachine stuk gaat en zelfs een potje onvoorziene uitgaven. Maar als het van relatief kleine uitgaven naar financiën gaat neemt de man het vaak over. Hij claimt het regelen van de hypotheek, de pensioenopbouw en de beleggingen. Jammer dat vrouwen juist die zaken uit handen geven. Ze zijn namelijk veel geschikter om met geld om te gaan. Al is het maar omdat testosteron geen rol speelt bij hun beslissingen. Financieel specialist Judith Sanders en journalist Saskia Smith laten in een bevlogen en humoristisch boek zien waarom vrouwen veel beter zijn in grote financiële zaken zoals sparen of beleggen. Zal ík het anders doen geeft hun het duwtje - en de nodige tips - om het zelf te gaan doen.Judith Sanders (1972) staat al ruim twintig jaar haar mannetje in de financiële mannenwereld. Ze werkt als Senior Vermogensbeheerder bij een van de grootste onafhankelijke vermogensbeheerders van Nederland: Velthuyse & Mulder, waar het grootste deel van haar klanten man is. Judith heeft zich ten doel gesteld om vrouwen financieel bewust te maken en geeft onder meer workshops in beleggen. Samen met Gunter heeft zij twee dochters van 8 en 12. Saskia Smith (1969) is auteur en freelance journalist voor diverse publieksbladen, dagbladen en online magazines. Ze publiceert regelmatig in o.a. JAN, Margriet en AD Magazine en schrijft boeken. Naast het schrijven is ze programmeur voor diverse (literaire) festivals en geeft ze (schrijf)workshops. Samen met Bas heeft ze twee pubers van 12 en 15.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Judith Sanders, Saskia Smith
Uitgever
Uitgeverij Brandt
ISBN
9789492037589
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Vrouwen beheren in veel gezinnen de geldpotjes. Het vakantiepotje, het potje voor als de wasmachine stuk gaat en zelfs een potje onvoorziene uitgaven. Maar als het van relatief kleine uitgaven naar financiën gaat neemt de man het vaak over. Hij claimt het regelen van de hypotheek, de pensioenopbouw en de beleggingen. Jammer dat vrouwen juist die zaken uit handen geven. Ze zijn namelijk veel geschikter om met geld om te gaan. Al is het maar omdat testosteron geen rol speelt bij hun beslissingen.
Financieel specialist Judith Sanders en journalist Saskia Smith laten in een bevlogen en humoristisch boek zien waarom vrouwen veel beter zijn in grote financiële zaken zoals sparen of beleggen. Zal ík het anders doen geeft hun het duwtje - en de nodige tips - om het zelf te gaan doen.
Judith Sanders (1972) staat al ruim twintig jaar haar mannetje in de financiële mannenwereld. Ze werkt als Senior Vermogensbeheerder bij een van de grootste onafhankelijke vermogensbeheerders van Nederland: Velthuyse & Mulder, waar het grootste deel van haar klanten man is. Judith heeft zich ten doel gesteld om vrouwen financieel bewust te maken en geeft onder meer workshops in beleggen. Samen met Gunter heeft zij twee dochters van 8 en 12.

Saskia Smith (1969) is auteur en freelance journalist voor diverse publieksbladen, dagbladen en online magazines. Ze publiceert regelmatig in o.a. JAN, Margriet en AD Magazine en schrijft boeken. Naast het schrijven is ze programmeur voor diverse (literaire) festivals en geeft ze (schrijf)workshops. Samen met Bas heeft ze twee pubers van 12 en 15.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Judith Sanders, Saskia Smith
Uitgever
Uitgeverij Brandt
ISBN
9789492037589
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99