Zakelijk mindmappen voor slagvaardige organisaties - Op basis van Mindjet MindManager

op basis van Mindjet MindManager

Prijs € 21,75

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Ary Velstra, Esther van Wijngaarden

Paperback | April 2015 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Iedereen heeft ze inmiddels wel eens gezien: de kleurige tekeningen die sommige collega's tijdens vergaderingen en bij overlegsituaties gebruiken bij het maken van aantekeningen en notities. Je herkent ze meteen... zij leggen hun vel met aantekeningen horizontaal, in 'landscape' voor zich op tafel en vullen dat tijdens het overleg, met steekwoorden en kleine tekeningetjes. Zij werken met de mindmap-techniek.Op individueel niveau zijn mindmaps die zijn gemaakt met kleurstiften en papier natuurlijk heel nuttig en waardevol. Maar er zijn inmiddels enkele honderden softwareprogramma's en 'apps' beschikbaar waarmee het mogelijk is om digitaal te mindmappen. Daarmee zijn, net zoals tekstverwerkingssoftware het schrijven van brieven en rapporten aanzienlijk heeft vereenvoudigd, voor iedereen soortgelijke voordelen beschikbaar bij het digitaal maken en onderhouden van hun mindmaps.Dit boek is geschreven voor iedere organisatie die overweegt om te investeren in mindmap software, om toepassing van de mindmapping-techniek nog beter te laten renderen.Er zijn organisaties die digitaal mindmappen al benutten voor een enkel toepassingsgebied. Voor hen is het boek is geschikt als leidraad om aanvullende toepassingsgebieden stap voor stap in de organisatie in te voeren. Op deze manier kan iedereen volop de voordelen voor zijn of haar werkzaamheden benutten.Het boek is ook bijzonder geschikt om, voordat wordt besloten om digitaal mindmappen (of business mapping) in de organisatie te gaan benutten, een goed inzicht te krijgen in de mogelijkheden en toepassingsgebieden. Op deze manier is relatief snel en eenduidig te bepalen of invoering van digitale mindmap tools zal gaan renderen.De focus van dit boek ligt op toepassingen in zakelijke omgevingen, maar we verwachten dat ook individuele lezers er bij het gebruik in de persoonlijke omgeving beslist veel plezier aan zullen beleven

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ary Velstra, Esther van Wijngaarden
Uitgever
Van Haren Publishing
ISBN
9789401800204
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Iedereen heeft ze inmiddels wel eens gezien: de kleurige tekeningen die sommige collega's tijdens vergaderingen en bij overlegsituaties gebruiken bij het maken van aantekeningen en notities. Je herkent ze meteen... zij leggen hun vel met aantekeningen horizontaal, in 'landscape' voor zich op tafel en vullen dat tijdens het overleg, met steekwoorden en kleine tekeningetjes. Zij werken met de mindmap-techniek.

Op individueel niveau zijn mindmaps die zijn gemaakt met kleurstiften en papier natuurlijk heel nuttig en waardevol. Maar er zijn inmiddels enkele honderden softwareprogramma's en 'apps' beschikbaar waarmee het mogelijk is om digitaal te mindmappen. Daarmee zijn, net zoals tekstverwerkingssoftware het schrijven van brieven en rapporten aanzienlijk heeft vereenvoudigd, voor iedereen soortgelijke voordelen beschikbaar bij het digitaal maken en onderhouden van hun mindmaps.

Dit boek is geschreven voor iedere organisatie die overweegt om te investeren in mindmap software, om toepassing van de mindmapping-techniek nog beter te laten renderen.

Er zijn organisaties die digitaal mindmappen al benutten voor een enkel toepassingsgebied. Voor hen is het boek is geschikt als leidraad om aanvullende toepassingsgebieden stap voor stap in de organisatie in te voeren. Op deze manier kan iedereen volop de voordelen voor zijn of haar werkzaamheden benutten.

Het boek is ook bijzonder geschikt om, voordat wordt besloten om digitaal mindmappen (of business mapping) in de organisatie te gaan benutten, een goed inzicht te krijgen in de mogelijkheden en toepassingsgebieden. Op deze manier is relatief snel en eenduidig te bepalen of invoering van digitale mindmap tools zal gaan renderen.

De focus van dit boek ligt op toepassingen in zakelijke omgevingen, maar we verwachten dat ook individuele lezers er bij het gebruik in de persoonlijke omgeving beslist veel plezier aan zullen beleven

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ary Velstra, Esther van Wijngaarden
Uitgever
Van Haren Publishing
ISBN
9789401800204
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99