Zó Zondag

een dag waarop alles kan en niets moet

Prijs € 17,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Paperback | Oktober 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een boek over de zondag, onze favoriete dag van de week. Over een dag zonder haast, uitgebreid ontbijten en leuke dingen doen. Een intelligent ´niks moet-alles-mag-inspiratie-boek´ voor 52 zondagen met tips voor leuke uitjes, mooie korte verhalen, zondagse recepten, tijd voor elkaar, interviews met inspirerende Nederlanders en Vlamingen over ´hun´ zondag, en allerlei andere zondagse zaken.Ooit was zondag de saaiste dag van de week, met nette kleren, op visite bij opa en oma, uren aan tafel, niemand buiten om mee te spelen; zo´n dag waar geen eind aan leek te komen. Nu is zondag de dag geworden waarvan je zou willen dat er twee van in de week zouden zijn.In dit boek vind je roadtrips in Nederland, België én net over de grens. Korte stedentrips voor een halve dag, lange wandelingen door de natuur en de stad, mooie musea, recepten voor een relaxte zondagavond, bijzondere korte verhalen van bekende Nederlandse en Vlaamse auteurs, DIY-projecten die in één dag af zijn, columns, heel veel mooie fotografie en illustraties en nog veel en veel meer. Voor als je een dag lekker actief wilt zijn, of juist helemaal niets wilt doen. Voor zonnige zondagen, regenachtige zondagen, luie zondagen én ´we willen nu naar buiten´-zondagen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Mo'Media
ISBN
9789057677823
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Een boek over de zondag, onze favoriete dag van de week. Over een dag zonder haast, uitgebreid ontbijten en leuke dingen doen. Een intelligent ´niks moet-alles-mag-inspiratie-boek´ voor 52 zondagen met tips voor leuke uitjes, mooie korte verhalen, zondagse recepten, tijd voor elkaar, interviews met inspirerende Nederlanders en Vlamingen over ´hun´ zondag, en allerlei andere zondagse zaken.

Ooit was zondag de saaiste dag van de week, met nette kleren, op visite bij opa en oma, uren aan tafel, niemand buiten om mee te spelen; zo´n dag waar geen eind aan leek te komen. Nu is zondag de dag geworden waarvan je zou willen dat er twee van in de week zouden zijn.

In dit boek vind je roadtrips in Nederland, België én net over de grens. Korte stedentrips voor een halve dag, lange wandelingen door de natuur en de stad, mooie musea, recepten voor een relaxte zondagavond, bijzondere korte verhalen van bekende Nederlandse en Vlaamse auteurs, DIY-projecten die in één dag af zijn, columns, heel veel mooie fotografie en illustraties en nog veel en veel meer. Voor als je een dag lekker actief wilt zijn, of juist helemaal niets wilt doen. Voor zonnige zondagen, regenachtige zondagen, luie zondagen én ´we willen nu naar buiten´-zondagen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Mo'Media
ISBN
9789057677823
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99