Ythaq 10

Prijs € 9,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Christophe Arleston

Paperback | Maart 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ythaq - De schipbreukelingen van Ythaq door Christophe Arleston en Adien FlochDe sciencefiction serie Ythaq is het paradepaardje van het SF fonds van uitgeverij L. Met het nieuwe deel Een juweel van een brein op komst (tweede kwartaal 2017) brengen we nu alvast de herdrukken van deel 5, 9 en 10 uit zodat de complete reeks weer beschikbaar is en iedereen kan genieten van de spannende avonturen van Graniet, Narvarth en Callista.Nu de eerste cyclus van de avonturen van de op Ythaq gecrashte ruimtevaarders met een daverende ontknoping in het paralleluniversum is besloten, arriveren elektrotechnicus Narvarth en astronavigator Graniet voor een debriefing van hun belevenissen op Nehorf, de thuisbasis van de Federatie.Algauw blijkt dat meerdere partijen tot alles bereid zijn om de sleutels tot het paralleluniversum, de drie lichtbollen die Narvarth bij zich draagt, in handen te krijgen. Maar wie zijn de tegenstanders? Aanhangers van de afscheidingsbeweging van baron Olper? Huurlingen in dienst van een machtig consortium? Regeringsvertegenwoordigers? Hoe het ook zij, Narvarth en Graniet moeten alles op alles zetten om het vege lijf te redden - en dat is nog voorzichtig uitgedrukt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Christophe Arleston
Uitgever
Don Lawrence Collection
ISBN
9789088863103
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Ythaq - De schipbreukelingen van Ythaq door Christophe Arleston en Adien Floch

De sciencefiction serie Ythaq is het paradepaardje van het SF fonds van uitgeverij L. Met het nieuwe deel Een juweel van een brein op komst (tweede kwartaal 2017) brengen we nu alvast de herdrukken van deel 5, 9 en 10 uit zodat de complete reeks weer beschikbaar is en iedereen kan genieten van de spannende avonturen van Graniet, Narvarth en Callista.

Nu de eerste cyclus van de avonturen van de op Ythaq gecrashte ruimtevaarders met een daverende ontknoping in het paralleluniversum is besloten, arriveren elektrotechnicus Narvarth en astronavigator Graniet voor een debriefing van hun belevenissen op Nehorf, de thuisbasis van de Federatie.
Algauw blijkt dat meerdere partijen tot alles bereid zijn om de sleutels tot het paralleluniversum, de drie lichtbollen die Narvarth bij zich draagt, in handen te krijgen. Maar wie zijn de tegenstanders? Aanhangers van de afscheidingsbeweging van baron Olper? Huurlingen in dienst van een machtig consortium? Regeringsvertegenwoordigers? Hoe het ook zij, Narvarth en Graniet moeten alles op alles zetten om het vege lijf te redden - en dat is nog voorzichtig uitgedrukt.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Christophe Arleston
Uitgever
Don Lawrence Collection
ISBN
9789088863103
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99