Yorkshire terrier

Prijs € 14,95

Uitverkocht

A. Koster

Hardback | April 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Yorkshire terriërDit boek behandelt zowel de Yorkshire terriër als de Australian silky terriër, een ras dat van de Yorkshire terriër afstamt. De korte, maar interessante ontstaansgeschiedenis van de Yorkshire terriër en de wat recentere van de Australian silky terriër zijn onder de loep genomen. De vachtverzorging komt in dit boek uiteraard uitgebreid aan de orde. Ook voor de eigenaars van hondjes met kort gehouden vachten zeer interessant.De 'Yorkie' is, zo klein en dapper als hij is, een heuse jachthond. De silky is juist geen jachthond en zuiver ontwikkeld als gezel-schapshondje. Dit boek geeft veel inzichten over de aard van deze leuke en vooral mooie hondDe praktische opvoedtips in dit boek zijn gebaseerd op de regels binnen een roedel, zoals die zijn bestudeerd bij de wolf, de verre voorouder van onze hond.Over voeding valt meer te weten dan u op het eerste gezicht zult denken. Nieuwe inzichten op dit gebied zijn in dit boek opgenomen. Ook treft u in dit boek zeer complete informatie aan over gezondheid en EHBO bij honden.Een boek voor alle liefhebbers van de 'Yorkie' en de silky terriër, zowel voor de ervaren eigenaar als voor hem of haar die nog heel veel over deze hond wil leren en vooral lezen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
A. Koster
Uitgever
Welzo Media Productions bv
ISBN
9789058216052
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Yorkshire terriër
Dit boek behandelt zowel de Yorkshire terriër als de Australian silky terriër, een ras dat van de Yorkshire terriër afstamt. De korte, maar interessante ontstaansgeschiedenis van de Yorkshire terriër en de wat recentere van de Australian silky terriër zijn onder de loep genomen. De vachtverzorging komt in dit boek uiteraard uitgebreid aan de orde. Ook voor de eigenaars van hondjes met kort gehouden vachten zeer interessant.
De 'Yorkie' is, zo klein en dapper als hij is, een heuse jachthond. De silky is juist geen jachthond en zuiver ontwikkeld als gezel-schapshondje. Dit boek geeft veel inzichten over de aard van deze leuke en vooral mooie hond
De praktische opvoedtips in dit boek zijn gebaseerd op de regels binnen een roedel, zoals die zijn bestudeerd bij de wolf, de verre voorouder van onze hond.
Over voeding valt meer te weten dan u op het eerste gezicht zult denken. Nieuwe inzichten op dit gebied zijn in dit boek opgenomen. Ook treft u in dit boek zeer complete informatie aan over gezondheid en EHBO bij honden.
Een boek voor alle liefhebbers van de 'Yorkie' en de silky terriër, zowel voor de ervaren eigenaar als voor hem of haar die nog heel veel over deze hond wil leren en vooral lezen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
A. Koster
Uitgever
Welzo Media Productions bv
ISBN
9789058216052
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99