Yoga voor kinderen

Prijs € 16,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Stella Weller

Paperback | November 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Yoga voor kinderen is een praktisch boek met oefeningen die kinderen gemakkelijk kunnen uitvoeren. De oefeningen bevorderen een helder bewustzijn over wat er in en buiten het lichaam gebeurt, ze vergroten het concentratievermogen en helpen bij het opbouwen van een gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Yoga helpt kinderen zich harmonisch te ontwikkelen.Yoga biedt ook verlegen en niet bijzonder sportieve kinderen de gelegenheid spieren en gewrichten te oefenen en soepel te houden, hun gevoelens te uiten en hun fantasie via hun lichaam tot uitdrukking te brengen.De illustraties en namen van de verschillende houdingen geeft kinderen een aanknopingspunt voor het uitvoeren van de bewegingen, al dan niet onder leiding van een volwassene.In Yoga voor kinderen staan oefeningen beschreven voor kinderen tussen de vijf en vijftien jaar. Het boek helpt ouders en opvoeders om de fysieke en geestelijke mogelijkheden van hun kinderen te ontwikkelen en stimulerenStella Weller werd geboren in Guyana en werkte als gediplomeerd verpleegkundige in het Londense Charing Cross Hospital in Engeland. Later verhuisde zij naar Canada, waar zij werkte met mensen met stress-gerelateerde klachten. Hier werd yoga een onderdeel van haar behandelingen. Stella Weller schreef een aantal boeken over yoga.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Stella Weller
Uitgever
De Driehoek
ISBN
9789060307441
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Yoga voor kinderen is een praktisch boek met oefeningen die kinderen gemakkelijk kunnen uitvoeren. De oefeningen bevorderen een helder bewustzijn over wat er in en buiten het lichaam gebeurt, ze vergroten het concentratievermogen en helpen bij het opbouwen van een gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Yoga helpt kinderen zich harmonisch te ontwikkelen.
Yoga biedt ook verlegen en niet bijzonder sportieve kinderen de gelegenheid spieren en gewrichten te oefenen en soepel te houden, hun gevoelens te uiten en hun fantasie via hun lichaam tot uitdrukking te brengen.
De illustraties en namen van de verschillende houdingen geeft kinderen een aanknopingspunt voor het uitvoeren van de bewegingen, al dan niet onder leiding van een volwassene.
In Yoga voor kinderen staan oefeningen beschreven voor kinderen tussen de vijf en vijftien jaar. Het boek helpt ouders en opvoeders om de fysieke en geestelijke mogelijkheden van hun kinderen te ontwikkelen en stimuleren

Stella Weller werd geboren in Guyana en werkte als gediplomeerd verpleegkundige in het Londense Charing Cross Hospital in Engeland. Later verhuisde zij naar Canada, waar zij werkte met mensen met stress-gerelateerde klachten. Hier werd yoga een onderdeel van haar behandelingen. Stella Weller schreef een aantal boeken over yoga.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Stella Weller
Uitgever
De Driehoek
ISBN
9789060307441
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99