WWZ poster bepaalde tijd

Prijs € 26,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Daniëlle Pinedo, Vivian Bij de Vaate, Mirjam de Blécourt, Willem Bouwens

November 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het doel van de Wet Werk en Zekerheid is om het ontslagrecht goedkoper, eenvoudiger, eerlijker en sneller te maken. Toch roept de WWZ veel vragen op. Is de WWZ voor u al gesneden koek? Weet u welke vergoedingen gecumuleerd kunnen worden? Enig idee wanneer er sprake is van een billijke vergoeding? Hebt u überhaupt zicht op alle mogelijkheden?Met de WWZ poster beschikt u over dé ultieme tool om zicht te krijgen op de (nieuwe) regels en processen rondom de beëindiging van een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Deze juridische infographic is maar liefst 1,2 meter breed bij ruim 80 centimeter hoog en voorziet schematisch in alle processtappen, cumulaties, termijnen en artikelverwijzingen en is voorzien van een handige legenda én voetnotenlijst. Een ideaal instrument om overzicht te krijgen en juiste keuzes te maken.De poster wordt geleverd in een handzame en stevige kartonnen koker. De poster is een co-creation van Boom Juridische uitgevers, Baker & McKenzie, de Vrije Universiteit Amsterdam en Spot infographics.Eerder verscheen ook al de WWZ poster die betrekking heeft op de beëindiging van een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd of bepaalde tijd met tussentijdse opzegmogelijkheid.(http://www.bju.nl/juridisch/catalogus/wwz-poster-1#)Geschikt voor advocaten arbeidsrecht, rechters, bedrijfsjuristen, beleidsmakers bij de overheid, HRM-managers, juridisch adviseurs en accountants in het MKB.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Daniëlle Pinedo, Vivian Bij de Vaate, Mirjam de Blécourt, Willem Bouwens
Uitgever
Boom Juridische uitgevers
ISBN
9789462901483
Bindwijze
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Het doel van de Wet Werk en Zekerheid is om het ontslagrecht goedkoper, eenvoudiger, eerlijker en sneller te maken. Toch roept de WWZ veel vragen op. Is de WWZ voor u al gesneden koek? Weet u welke vergoedingen gecumuleerd kunnen worden? Enig idee wanneer er sprake is van een billijke vergoeding? Hebt u überhaupt zicht op alle mogelijkheden?

Met de WWZ poster beschikt u over dé ultieme tool om zicht te krijgen op de (nieuwe) regels en processen rondom de beëindiging van een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Deze juridische infographic is maar liefst 1,2 meter breed bij ruim 80 centimeter hoog en voorziet schematisch in alle processtappen, cumulaties, termijnen en artikelverwijzingen en is voorzien van een handige legenda én voetnotenlijst. Een ideaal instrument om overzicht te krijgen en juiste keuzes te maken.

De poster wordt geleverd in een handzame en stevige kartonnen koker. De poster is een co-creation van Boom Juridische uitgevers, Baker & McKenzie, de Vrije Universiteit Amsterdam en Spot infographics.

Eerder verscheen ook al de WWZ poster die betrekking heeft op de beëindiging van een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd of bepaalde tijd met tussentijdse opzegmogelijkheid.(http://www.bju.nl/juridisch/catalogus/wwz-poster-1#)

Geschikt voor advocaten arbeidsrecht, rechters, bedrijfsjuristen, beleidsmakers bij de overheid, HRM-managers, juridisch adviseurs en accountants in het MKB.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Daniëlle Pinedo, Vivian Bij de Vaate, Mirjam de Blécourt, Willem Bouwens
Uitgever
Boom Juridische uitgevers
ISBN
9789462901483
Bindwijze
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99