Woordvoerder

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Maarten Roest

Paperback | Juli 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

"Het gebeurde regelmatig dat Rik op het toilet werd overvallen door een telefoontje. De meeste gesprekken handelde hij meteen af, erop hopend dat de weerklank van zijn stem tegen de betegelde toiletmuren zijn locatie niet zou verraden.De spanning aan de voorlichtingszijde was enorm. Daar zat het venster naar de wereld. Het leek alsof de wereld, via de media elke handeling onder een vergrootglas legde, van alle kanten bestudeerde, speurend, loerend, op zoek naar nieuws, naar meer, een barst in de ruit, een scheurtje in de operatie."Woordvoerder gaat over het eerste hulptransport naar Irak na de inval van Saddam Hoessein. Over een bom in het Inter-Continental hotel in Kaboel. Over dansen met de media, een nachtclub in Damascus en over de bijbel van Emmanuel. Door toeval ontloopt Rik Hielkema een dodelijke aanslag in Bagdad. Zijn geringe evaring als woordvoerder wordt dagelijks op de proef gesteld. Spoedig verliest hij zijn ontschuld inzake informatievoorziening in tijden van oorlog. De grote verhalen zijn levensgevaarlijk. Getuigenis, reisverslag, terugblik: voor zijn nieuwste boek zette Maarten Roest zijn eigen evaringen in Afghanistan en Irak om in een persoonlijks als beschouwd docu-drama.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maarten Roest
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789461534354
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
278

Beschrijving

"Het gebeurde regelmatig dat Rik op het toilet werd overvallen door een telefoontje. De meeste gesprekken handelde hij meteen af, erop hopend dat de weerklank van zijn stem tegen de betegelde toiletmuren zijn locatie niet zou verraden.

De spanning aan de voorlichtingszijde was enorm. Daar zat het venster naar de wereld. Het leek alsof de wereld, via de media elke handeling onder een vergrootglas legde, van alle kanten bestudeerde, speurend, loerend, op zoek naar nieuws, naar meer, een barst in de ruit, een scheurtje in de operatie."



Woordvoerder gaat over het eerste hulptransport naar Irak na de inval van Saddam Hoessein. Over een bom in het Inter-Continental hotel in Kaboel. Over dansen met de media, een nachtclub in Damascus en over de bijbel van Emmanuel. Door toeval ontloopt Rik Hielkema een dodelijke aanslag in Bagdad. Zijn geringe evaring als woordvoerder wordt dagelijks op de proef gesteld. Spoedig verliest hij zijn ontschuld inzake informatievoorziening in tijden van oorlog. De grote verhalen zijn levensgevaarlijk. Getuigenis, reisverslag, terugblik: voor zijn nieuwste boek zette Maarten Roest zijn eigen evaringen in Afghanistan en Irak om in een persoonlijks als beschouwd docu-drama.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maarten Roest
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789461534354
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
278

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99