Woorden in prenten

bevat deel 1 en deel 2

Prijs € 99,00

Uitverkocht

Josee Coenen, Nout Marion

Paperback | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Veel kinderen houden van voorlezen. Door het voorlezen breidt het kind ongemerkt zijn ervaringswereld uit en neemt zijn woordenschat toe. Anderstalige of taalzwakke kinderen begrijpen echter niet altijd wat er voorgelezen wordt. Met Woorden in prenten helpt u hen verder!Deze woordenschatuitgave is bedoeld voor anderstalige en taalzwakke leerlingen in de onderbouw van het basisonderwijs. Woorden in prenten bevat een vereenvoudigde versie van tien bekende prentenboeken, bijvoorbeeld Rupsje Nooitgenoeg, Wil je mijn vriendje zijn?, Max en de Maximonsters en Plons! De vereenvoudigde verhalen vormen de kern van de vijftig woordenschatlessen (vijf lessen per titel) die Woorden in prenten biedt. De lessen bestaan uit het aanbieden van inhoudswoorden en functiewoorden op een heldere en duidelijke manier, gevolgd door allerlei verwerkingsoefeningen en teken- en handvaardigheidactiviteiten.Woorden in prenten bestaat uit:* twee handleidingen met concrete beschrijving van de lessen* foto's van de lessen* twee cd's met de ingesproken vereenvoudigde teksten* twee cd-roms met onder meer overzichten van de woorden, voorbeeldtekeningen,lesrooster en evaluatieformulieren. Met Woorden in prenten laat u anderstalige en taalzwakke kinderen genieten van prentenboeken. De kinderen breiden hun woordenschat uit met 750 tot 800 woorden, op een prettige en natuurlijke manier.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Josee Coenen, Nout Marion
Uitgever
Bazalt Groep Educatieve Uitgeverij
ISBN
9789461181190
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Veel kinderen houden van voorlezen. Door het voorlezen breidt het kind ongemerkt zijn ervaringswereld uit en neemt zijn woordenschat toe. Anderstalige of taalzwakke kinderen begrijpen echter niet altijd wat er voorgelezen wordt. Met Woorden in prenten helpt u hen verder!


Deze woordenschatuitgave is bedoeld voor anderstalige en taalzwakke leerlingen in de onderbouw van het basisonderwijs. Woorden in prenten bevat een vereenvoudigde versie van tien bekende prentenboeken, bijvoorbeeld Rupsje Nooitgenoeg, Wil je mijn vriendje zijn?, Max en de Maximonsters en Plons!
De vereenvoudigde verhalen vormen de kern van de vijftig woordenschatlessen (vijf lessen per titel) die Woorden in prenten biedt. De lessen bestaan uit het aanbieden van inhoudswoorden en functiewoorden op een heldere en duidelijke manier, gevolgd door allerlei verwerkingsoefeningen en teken- en handvaardigheidactiviteiten.

Woorden in prenten bestaat uit:
* twee handleidingen met concrete beschrijving van de lessen
* foto's van de lessen
* twee cd's met de ingesproken vereenvoudigde teksten
* twee cd-roms met onder meer overzichten van de woorden, voorbeeldtekeningen,
lesrooster en evaluatieformulieren.


Met Woorden in prenten laat u anderstalige en taalzwakke kinderen genieten van prentenboeken. De kinderen breiden hun woordenschat uit met 750 tot 800 woorden, op een prettige en natuurlijke manier.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Josee Coenen, Nout Marion
Uitgever
Bazalt Groep Educatieve Uitgeverij
ISBN
9789461181190
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99