Woorden die werken op de werkplekj

een praktische gids voor effectieve communicatie

Prijs € 24,25

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Ike Lasater, Julie Stiles

Paperback | Mei 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In de eerste 4 hoofdstukken legt de auteur Ike Lasater in heldere taal de 4 componenten uit van Geweldloze Communicatie en wat deze vorm van verbindende communicatie voor je persoonlijk kan betekenen. Door de tekst verspreidt staan voorbeelddialogen uit het bedrijfsleven waarin de voorvechter ('jij') met een 'baas', Karen en twee collega's, Maarten en Susanna, communiceert. Deze voorbeelddialogen bieden je praktische handvatten hoe je met de taal en de intenties van Geweldloze Communicatie in levensechte situatie kunt werken.In hoofdstuk 5 komen een aantal veel voorkomende problematische werkplekkwesties aanbod en worden uitvoerig toegelicht, inclusief*vijandbeelden over jezelf of anderen, *moeilijke gesprekken, *humor, *vooroordelen, *vergaderingen, *machtsverschillen, *roddel, *feedback en beoordelingen, *het schoonhouden van de werkplek, *niet nagekomen afspraken, *e-mail en *beëindiging van de arbeidsovereenkomst.De auteur, Ike K. Lasater, is een voormalig advocaat en medeoprichter van Words That Work, een begeleidings- en trainingsorganisatie die ondernemingen door betere communicatie en samenwerking helpt resultaten te verwezenlijken.Ike heeft meer dan 800 uur aan opleiding in Geweldloze Communicatie (GC) gevolgd, voornamelijk van de oprichter Marshall R. Rosenberg. Hij heeft met individuele personen en organisaties in de Verenigde Staten, Australië, Hongarije, Nieuw-Zeeland, Pakistan, Polen, en Sri Lanka gewerkt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ike Lasater, Julie Stiles
Uitgever
Mens en Communicatie
ISBN
9789082361308
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
150

Beschrijving

In de eerste 4 hoofdstukken legt de auteur Ike Lasater in heldere taal de 4 componenten uit van Geweldloze Communicatie en wat deze vorm van verbindende communicatie voor je persoonlijk kan betekenen.
Door de tekst verspreidt staan voorbeelddialogen uit het bedrijfsleven waarin de voorvechter ('jij') met een 'baas', Karen en twee collega's, Maarten en Susanna, communiceert. Deze voorbeelddialogen bieden je praktische handvatten hoe je met de taal en de intenties van Geweldloze Communicatie in levensechte situatie kunt werken.
In hoofdstuk 5 komen een aantal veel voorkomende problematische werkplekkwesties aanbod en worden uitvoerig toegelicht, inclusief
*vijandbeelden over jezelf of anderen,
*moeilijke gesprekken,
*humor,
*vooroordelen,
*vergaderingen,
*machtsverschillen,
*roddel,
*feedback en beoordelingen,
*het schoonhouden van de werkplek,
*niet nagekomen afspraken,
*e-mail en
*beëindiging van de arbeidsovereenkomst.
De auteur, Ike K. Lasater, is een voormalig advocaat en medeoprichter van Words That Work, een begeleidings- en trainingsorganisatie die ondernemingen door betere communicatie en samenwerking helpt resultaten te verwezenlijken.
Ike heeft meer dan 800 uur aan opleiding in Geweldloze Communicatie (GC) gevolgd, voornamelijk van de oprichter Marshall R. Rosenberg. Hij heeft met individuele personen en organisaties in de Verenigde Staten, Australië, Hongarije, Nieuw-Zeeland, Pakistan, Polen, en Sri Lanka gewerkt.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ike Lasater, Julie Stiles
Uitgever
Mens en Communicatie
ISBN
9789082361308
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
150

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99