Woodland papercut

20 papercutprojecten en sjablonen om te knippen, snijden en creëeren

Prijs € 14,99

Uitverkocht

Sarah Dennis

Paperback | Mei 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Make it! is een frisse en eigentijdse benadering van creatief bezig zijn met papier. Je gebruikt elementen uit de boeken door ze uit te drukken, uit te snijden, te vouwen en in elkaar te zetten. Met makkelijk te volgen instructies bouw je snel papierskills op en zul je zien dat je in no time je eigen kunstwerken maakt en er je eigen twist aan geeft: ansichtkaarten, muur- en tafelversieringen - om cadeau te geven of lekker zelf te houden.- Duidelijke stap-voor-stap instructies en foto's voor elk project- Er zit een duidelijke opbouw in de moeilijkheidsgraad van de projecten, waardoor je met elk project dat je maakt je skills verbetert: van beginneling tot expert- Snij en knip direct in de prachtige sjablonen of trek ze over op papier van jouw keuze20 projecten die geïnspireerd zijn op de natuur met onder meer:Herfstblad-slingerAl fresco nachtlampjeBetoverd woud lantaarnVossenkunstUil voor aan de muurGeweven grassen kransBeer en welpen kunstwerkSarah Dennis is een papierkunstenaar en illustrator. In haar werk komen traditionele kirigami (papercutting) technieken samen met collage. Al haar werken zijn handgemaakt met een hobbymes voor een uitmuntend en delicaat resultaat. Haar werk wordt gebruikt in veel bekende magazines, onder meer in The Guardian.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sarah Dennis
Uitgever
BBNC Creatief
ISBN
9789045321943
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Make it! is een frisse en eigentijdse benadering van creatief bezig zijn met papier. Je gebruikt elementen uit de boeken door ze uit te drukken, uit te snijden, te vouwen en in elkaar te zetten. Met makkelijk te volgen instructies bouw je snel papierskills op en zul je zien dat je in no time je eigen kunstwerken maakt en er je eigen twist aan geeft: ansichtkaarten, muur- en tafelversieringen - om cadeau te geven of lekker zelf te houden.

- Duidelijke stap-voor-stap instructies en foto's voor elk project
- Er zit een duidelijke opbouw in de moeilijkheidsgraad van de projecten, waardoor je met elk project dat je maakt je skills verbetert: van beginneling tot expert
- Snij en knip direct in de prachtige sjablonen of trek ze over op papier van jouw keuze

20 projecten die geïnspireerd zijn op de natuur met onder meer:
Herfstblad-slinger
Al fresco nachtlampje
Betoverd woud lantaarn
Vossenkunst
Uil voor aan de muur
Geweven grassen krans
Beer en welpen kunstwerk

Sarah Dennis is een papierkunstenaar en illustrator. In haar werk komen traditionele kirigami (papercutting) technieken samen met collage. Al haar werken zijn handgemaakt met een hobbymes voor een uitmuntend en delicaat resultaat. Haar werk wordt gebruikt in veel bekende magazines, onder meer in The Guardian.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sarah Dennis
Uitgever
BBNC Creatief
ISBN
9789045321943
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99