Woman (e-Book)

Gedachtes over de liefde, de dood, ouder worden en de kracht van sisterhood

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Lucy Woesthoff

EPUB met digitaal watermerk | December 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een ode aan sisterhood van een geboren schrijfster. Lucy Woesthoff eert in haar debuut Woman de magische band tussen vrouwen. Een connectie die dwars door alle lagen en generaties gaat. En zelfs leven en dood overstijgt.De Britse Lucy ondervindt de kracht van sisterhood wanneer ze verliefd wordt op een Nederlandse man. Een weduwnaar, Dinand Woesthoff, met wiens verlies heel Nederland meeleeft: de dood van de geliefde actrice Guusje Nederhorst. Lucy is nog maar vierentwintig als ze in zijn leven en dat van zijn zoontje komt. Maar ze beseft al snel: de enige manier om liefde te vinden in verdriet en toekomst in verlies, is verbinding maken. Verbinding met Guusje. Van vrouw tot vrouw. Met het verstrijken der jaren, ervaart Lucy op meer manieren de kracht van de vrouw. Zeker wanneer ze na drie zoons moeder wordt van dochter Leia Guusje. Een gebeurtenis die de tijd rijp maakt voor deze ode aan sisterhood. Want mannen zijn fantastisch en een groots onderdeel van ons leven – Lucy heeft er zelf thuis vier rondlopen – maar vrouwen, sorry heren, zijn magisch. Het zijn vrouwen die vrouwen het beste begrijpen, opvangen, helen én verder brengen. Woman is een inspirerend en ontroerend boek over bepalende momenten, kwetsbaarheden, kracht en levenservaring. Een ode aan alle vrouwen. Opgetekend door een geboren schrijfster. De Britse Lucy Woesthoff woont sinds 2005 in Nederland. Zij is moeder van vier kinderen en mede-eigenaar van Dromenjager, het mediabedrijf achter onder andere kindermerken Woezel & Pip en Huggy Buddha. Ze woont in Den Haag met haar man Dinand, hun drie zoons, dochter, hond Kara en kat Meisje.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lucy Woesthoff
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000372171
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2020
Bestandsgrootte
5565545 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

Een ode aan sisterhood van een geboren schrijfster.

Lucy Woesthoff eert in haar debuut Woman de magische band tussen vrouwen. Een connectie die dwars door alle lagen en generaties gaat. En zelfs leven en dood overstijgt.
De Britse Lucy ondervindt de kracht van sisterhood wanneer ze verliefd wordt op een Nederlandse man. Een weduwnaar, Dinand Woesthoff, met wiens verlies heel Nederland meeleeft: de dood van de geliefde actrice Guusje Nederhorst. Lucy is nog maar vierentwintig als ze in zijn leven en dat van zijn zoontje komt. Maar ze beseft al snel: de enige manier om liefde te vinden in verdriet en toekomst in verlies, is verbinding maken. Verbinding met Guusje. Van vrouw tot vrouw.

Met het verstrijken der jaren, ervaart Lucy op meer manieren de kracht van de vrouw. Zeker wanneer ze na drie zoons moeder wordt van dochter Leia Guusje. Een gebeurtenis die de tijd rijp maakt voor deze ode aan sisterhood. Want mannen zijn fantastisch en een groots onderdeel van ons leven – Lucy heeft er zelf thuis vier rondlopen – maar vrouwen, sorry heren, zijn magisch. Het zijn vrouwen die vrouwen het beste begrijpen, opvangen, helen én verder brengen.

Woman is een inspirerend en ontroerend boek over bepalende momenten, kwetsbaarheden, kracht en levenservaring. Een ode aan alle vrouwen. Opgetekend door een geboren schrijfster.

De Britse Lucy Woesthoff woont sinds 2005 in Nederland. Zij is moeder van vier kinderen en mede-eigenaar van Dromenjager, het mediabedrijf achter onder andere kindermerken Woezel & Pip en Huggy Buddha. Ze woont in Den Haag met haar man Dinand, hun drie zoons, dochter, hond Kara en kat Meisje.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lucy Woesthoff
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000372171
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2020
Bestandsgrootte
5565545 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99