Wolkenstad (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Anthony Doerr

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wolkenstad volgt drie verhaallijnen: die van Anna en Omeir, ieder aan een kant van de imposante stadsmuur van Constantinopel, toen de stad in 1453 belegerd werd; die van tiener en idealist Seymour en de zachtaardige tachtiger Zeno tijdens een aanslag op een openbare bibliotheek in het huidige Idaho; en dat van Konstance, op een interstellair schip op weg naar een afgelegen exoplaneet in de verre toekomst.Het zijn vijf buitenbeentjes die de wereld rondom hen proberen te begrijpen. Ze worden verbonden door één gehavend exemplaar van een tweeduizend jaar oude Griekse tekst - het eeuwenoude verhaal van Aethon, die ernaar verlangt om in een vogel te veranderen en naar een utopisch paradijs te vliegen. Het biedt troost, verwondering en de meest intense menselijke verbintenis tussen deze vijf onvergetelijke personages.Net zoals Marie-Laure en Werner in Als je het licht niet kunt zien, zijn Anna, Omeir, Seymour, Zeno en Konstance dromers die moeten worstelen om te overleven en vindingrijk moeten zijn als ze in het nauw gedrongen worden.Wolkenstad is een lofzang op het ongelofelijke menselijk vermogen om generatie op generatie verhalen over te dragen. Een roman over rentmeesterschap - over boeken, onze gedeelde planeet en over het menselijk hart.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anthony Doerr
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044362268
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2021
Bestandsgrootte
4315702 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Wolkenstad volgt drie verhaallijnen: die van Anna en Omeir, ieder aan een kant van de imposante stadsmuur van Constantinopel, toen de stad in 1453 belegerd werd; die van tiener en idealist Seymour en de zachtaardige tachtiger Zeno tijdens een aanslag op een openbare bibliotheek in het huidige Idaho; en dat van Konstance, op een interstellair schip op weg naar een afgelegen exoplaneet in de verre toekomst.

Het zijn vijf buitenbeentjes die de wereld rondom hen proberen te begrijpen. Ze worden verbonden door één gehavend exemplaar van een tweeduizend jaar oude Griekse tekst - het eeuwenoude verhaal van Aethon, die ernaar verlangt om in een vogel te veranderen en naar een utopisch paradijs te vliegen. Het biedt troost, verwondering en de meest intense menselijke verbintenis tussen deze vijf onvergetelijke personages.

Net zoals Marie-Laure en Werner in Als je het licht niet kunt zien, zijn Anna, Omeir, Seymour, Zeno en Konstance dromers die moeten worstelen om te overleven en vindingrijk moeten zijn als ze in het nauw gedrongen worden.

Wolkenstad is een lofzang op het ongelofelijke menselijk vermogen om generatie op generatie verhalen over te dragen. Een roman over rentmeesterschap - over boeken, onze gedeelde planeet en over het menselijk hart.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anthony Doerr
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044362268
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2021
Bestandsgrootte
4315702 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99