Woekeren

Prijs € 15,45

Uitverkocht

G. Klappers

Paperback | Maart 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Albert F. Feenstra vraagt zich af wat hij moet doen om wat geluk in zijn leven te krijgen. Moet hij het opjagen, het in een hoek drijven en vangen? Of juist niets doen en wachten tot het aanbelt en met een bos rozen voor hem staat? Wanneer hij te horen krijgt dat hij kanker heeft worden deze vragen nog actueler. Het is misschien nog te genezen, maar Albert weet niet of hij dat wel wil. Hij stelt acties en voorwaarden op die zijn leven zinvoller moeten maken. Van zijn oncoloog krijgt hij drie maanden bedenktijd. Drie maanden om te beslissen tussen behandeling en de dood.Wanneer hij de onvoorspelbare Brechje ontmoet hoopt hij de liefde van zijn leven gevonden te hebben. Zij brengt zijn leven in een stroomversnelling maar laat hem niet toe tot het hare. Ondertussen probeert Albert ook een manier te vinden om met het hysterische gedrag van zijn ouders om te kunnen gaan. Zijn moeder verliest zich volledig in haar aanbidding van moeder Teresa, terwijl zijn vader worstelt met een depressie. Gaandeweg beseft Albert dat hij zelf verantwoordelijk is voor het geluk in zijn leven. Maar dan komt het noodlot pas echt om de hoek kijken.Woekeren is een roman over de zoektocht naar geluk, over liefde en wraak, over de angst voor het leven en de zin van de dood.Over Woekeren:“Gerard Klappers laat met deze roman zien wat hij wil - en dat is veel - en wat hij kan - ook dat is veel. De humor maakt zijn dialogen sterk, met name wanneer de gebeurtenissen een haast absurd karakter krijgen.” Thomas Verbogt, shcrijver en collumnist van De Gelderlander.“Ik beschouw Gerard Klappers als een enorm talent.” Arie Storm, schrijver en literair recensent van Het Parool.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
G. Klappers
Uitgever
Gopher
ISBN
9789051792805
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2006
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
166

Beschrijving

Albert F. Feenstra vraagt zich af wat hij moet doen om wat geluk in zijn leven te krijgen. Moet hij het opjagen, het in een hoek drijven en vangen? Of juist niets doen en wachten tot het aanbelt en met een bos rozen voor hem staat? Wanneer hij te horen krijgt dat hij kanker heeft worden deze vragen nog actueler. Het is misschien nog te genezen, maar Albert weet niet of hij dat wel wil. Hij stelt acties en voorwaarden op die zijn leven zinvoller moeten maken. Van zijn oncoloog krijgt hij drie maanden bedenktijd. Drie maanden om te beslissen tussen behandeling en de dood.
Wanneer hij de onvoorspelbare Brechje ontmoet hoopt hij de liefde van zijn leven gevonden te hebben. Zij brengt zijn leven in een stroomversnelling maar laat hem niet toe tot het hare. Ondertussen probeert Albert ook een manier te vinden om met het hysterische gedrag van zijn ouders om te kunnen gaan. Zijn moeder verliest zich volledig in haar aanbidding van moeder Teresa, terwijl zijn vader worstelt met een depressie. Gaandeweg beseft Albert dat hij zelf verantwoordelijk is voor het geluk in zijn leven. Maar dan komt het noodlot pas echt om de hoek kijken.
Woekeren is een roman over de zoektocht naar geluk, over liefde en wraak, over de angst voor het leven en de zin van de dood.
Over Woekeren:
“Gerard Klappers laat met deze roman zien wat hij wil - en dat is veel - en wat hij kan - ook dat is veel. De humor maakt zijn dialogen sterk, met name wanneer de gebeurtenissen een haast absurd karakter krijgen.” Thomas Verbogt, shcrijver en collumnist van De Gelderlander.
“Ik beschouw Gerard Klappers als een enorm talent.” Arie Storm, schrijver en literair recensent van Het Parool.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
G. Klappers
Uitgever
Gopher
ISBN
9789051792805
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2006
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
166

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99