Wodans Oog

Prijs € 18,90

Levertijd: 5-8 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Bob Olgers

Paperback | September 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat speelt zich af aan de achterkant van het gordijn van het nieuws nadat de camera's uit zijn en de volgende brandhaard is belicht.Thema's als verlies, eenzaamheid, liefde en hoop staan in deze roman centraal.De oorlog in het hart van Thomas duurt 33 jaar na de gruwelijke moord op zijn vrouw Pia in Zuid-Amerika nog altijd voort. Zijn strijd om zichzelf, zijn dochter Laurie en de herinnering aan Pia te beschermen, samen met vragen die hij nog steeds over haar dood heeft, vormen de leidraad.Laurie heeft haar eigen vragen over de geschiedenis waar ze deel van uitmaakt maar zo weinig over weet. Op een dag besluit ze samen met Thomas de reis naar het verleden te maken.Thomas leeft zijn eigen werkelijkheid. Het knellende schuldgevoel dat hij sinds Pia's dood met zich meetorst is met de jaren niet gesleten. Kan het verzilveren van de herinneringen hem van de eindeloze eenzaamheid bevrijden? En tot slot is er een ongelooflijke wending waaruit blijkt dat ook intens verdriet vermoedelijk een overtreffende trap heeft.Bob Olgers (1955) publiceert romans met actuele thema's en historische context. Eerder verschenen van zijn hand "Mijn vrouw kan alles!" (2013) en "Nibelungen" (2015).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bob Olgers
Uitgever
Bob Olgers
ISBN
9789463451925
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Wat speelt zich af aan de achterkant van het gordijn van het nieuws nadat de camera's uit zijn en de volgende brandhaard is belicht.
Thema's als verlies, eenzaamheid, liefde en hoop staan in deze roman centraal.

De oorlog in het hart van Thomas duurt 33 jaar na de gruwelijke moord op zijn vrouw Pia in Zuid-Amerika nog altijd voort. Zijn strijd om zichzelf, zijn dochter Laurie en de herinnering aan Pia te beschermen, samen met vragen die hij nog steeds over haar dood heeft, vormen de leidraad.

Laurie heeft haar eigen vragen over de geschiedenis waar ze deel van uitmaakt maar zo weinig over weet. Op een dag besluit ze samen met Thomas de reis naar het verleden te maken.

Thomas leeft zijn eigen werkelijkheid. Het knellende schuldgevoel dat hij sinds Pia's dood met zich meetorst is met de jaren niet gesleten. Kan het verzilveren van de herinneringen hem van de eindeloze eenzaamheid bevrijden? En tot slot is er een ongelooflijke wending waaruit blijkt dat ook intens verdriet vermoedelijk een overtreffende trap heeft.

Bob Olgers (1955) publiceert romans met actuele thema's en historische context. Eerder verschenen van zijn hand "Mijn vrouw kan alles!" (2013) en "Nibelungen" (2015).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bob Olgers
Uitgever
Bob Olgers
ISBN
9789463451925
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99