Wiskunde in Werking 2

analyse toegepast

Prijs € 37,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

M. de Gee

Paperback | September 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De laatste jaren is het gebruik van wiskundige modellen opgekomen in uiteenlopende wetenschappen als biologie, economie, milieuwetenschappen, planologie en sociologie. Kennis van wiskunde is dan ook voor studenten en onderzoekers in deze disciplines van groot belang. De drie delen van "Wiskunde in Werking" behandelen wiskundige onderwerpen die, wat inhoud, vorm en presentatie betreffen, nauw aansluiten bij technologische en natuurwetenschappelijke studierichtingen. In deze drie delen wordt de stof zo aangeboden dat de praktische bruikbaarheid optimaal is.De eerste twee delen bevatten noodzakelijke basisstof en zijn gebaseerd op deel 28 van de reeks van Epsilon Uitgaven. Het derde deel bevat nieuwe stof en heeft dezelfde opzet. De klassieke basisstof is zonder dook verdeeld in kleine eenheden die de student zich door zelfstudie kan eigen maken, zodat - indien gewenst - de docent eerder een begeleidende dan docerende rol kan spelen. Er zijn veel vraagstukken opgenomen en uitwerkingen.De samensteller van dit boek, dr. M. de Gee, is als wiskundige verbonden aan de Landbouwuniversiteit Wageningen. De leden van de wiskunde groep waartoe hij behoort doen onderzoek in de toegepaste wiskunde op gebieden als weer- en klimaatmodellen, grondwaterstroming en populatiedynamica.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M. de Gee
Uitgever
Epsilon Uitgaven
ISBN
9789050411103
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2009
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400

Beschrijving

De laatste jaren is het gebruik van wiskundige modellen opgekomen in uiteenlopende wetenschappen als biologie, economie, milieuwetenschappen, planologie en sociologie. Kennis van wiskunde is dan ook voor studenten en onderzoekers in deze disciplines van groot belang. De drie delen van "Wiskunde in Werking" behandelen wiskundige onderwerpen die, wat inhoud, vorm en presentatie betreffen, nauw aansluiten bij technologische en natuurwetenschappelijke studierichtingen. In deze drie delen wordt de stof zo aangeboden dat de praktische bruikbaarheid optimaal is.

De eerste twee delen bevatten noodzakelijke basisstof en zijn gebaseerd op deel 28 van de reeks van Epsilon Uitgaven. Het derde deel bevat nieuwe stof en heeft dezelfde opzet. De klassieke basisstof is zonder dook verdeeld in kleine eenheden die de student zich door zelfstudie kan eigen maken, zodat - indien gewenst - de docent eerder een begeleidende dan docerende rol kan spelen. Er zijn veel vraagstukken opgenomen en uitwerkingen.

De samensteller van dit boek, dr. M. de Gee, is als wiskundige verbonden aan de Landbouwuniversiteit Wageningen. De leden van de wiskunde groep waartoe hij behoort doen onderzoek in de toegepaste wiskunde op gebieden als weer- en klimaatmodellen, grondwaterstroming en populatiedynamica.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M. de Gee
Uitgever
Epsilon Uitgaven
ISBN
9789050411103
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2009
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99