Wiskunde in 20 stappen

Prijs € 42,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Toine van Boxel

Paperback | Januari 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met Excel is informatie op een snelle en eenvoudige manier te verwerken en te produceren. Basisvaardigheden Excel biedt een stevige basiskennis en -vaardigheid in Excel voor werk of opleiding. Het boek behandelt de basisfuncties van Excel, met de focus op financiële toepassingen. De voorbeelden en opdrachten zijn echter ook breder toepasbaar. Waarom kiezen voor Basisvaardigheden Excel?*Biedt een stevige basiskennis van Excel;*met focus op de financiële praktijk;*geschreven door een auteur met veel ervaring in de onderwijspraktijk.Basisvaardigheden Excel gaat uit van de Nederlandstalige Excel voor Windows 2013 en 2016 en veronderstelt een basis aan computervaardigheden. Het boek bevat een groot aantal werkbestanden en uitwerkingen. Bovendien is er bij elk hoofdstuk een korte instructievideo ontwikkeld, waarin de behandelde onderwerpen verder worden toegelicht. De voorbeelden uit het boek kunnen eenvoudig worden overgenomen. Verder wordt elk hoofdstuk afgesloten met zelfstandig te maken opdrachten. Basisvaardigheden Excel is uitermate geschikt voor zelfstudie en sluit goed aan op economische opleidingen. Het boek is ook beschikbaar als e-book. Online ondersteuningOp de ondersteunende website vinden studenten en docenten uitwerkingen van de vragen in het boek en instructiefilms.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Toine van Boxel
Uitgever
Noordhoff
ISBN
9789001861254
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
275

Beschrijving

Met Excel is informatie op een snelle en eenvoudige manier te verwerken en te produceren. Basisvaardigheden Excel biedt een stevige basiskennis en -vaardigheid in Excel voor werk of opleiding. Het boek behandelt de basisfuncties van Excel, met de focus op financiële toepassingen. De voorbeelden en opdrachten zijn echter ook breder toepasbaar.

Waarom kiezen voor Basisvaardigheden Excel?
*Biedt een stevige basiskennis van Excel;
*met focus op de financiële praktijk;
*geschreven door een auteur met veel ervaring in de onderwijspraktijk.

Basisvaardigheden Excel gaat uit van de Nederlandstalige Excel voor Windows 2013 en 2016 en veronderstelt een basis aan computervaardigheden. Het boek bevat een groot aantal werkbestanden en uitwerkingen. Bovendien is er bij elk hoofdstuk een korte instructievideo ontwikkeld, waarin de behandelde onderwerpen verder worden toegelicht. De voorbeelden uit het boek kunnen eenvoudig worden overgenomen. Verder wordt elk hoofdstuk afgesloten met zelfstandig te maken opdrachten. Basisvaardigheden Excel is uitermate geschikt voor zelfstudie en sluit goed aan op economische opleidingen. Het boek is ook beschikbaar als e-book.

Online ondersteuning
Op de ondersteunende website vinden studenten en docenten uitwerkingen van de vragen in het boek en instructiefilms.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Toine van Boxel
Uitgever
Noordhoff
ISBN
9789001861254
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
275

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99