Winterlust

Prijs € 39,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Debby De Mangelaere, Wout Hendrickx

Hardback | November 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Winterlust is niet enkel een kookboek, het zet ook al je zintuigen op scherp. Meer dan 50 winterse recepten met lokale ingrediënten van de duinen, over de vlakten tot in het woud: wintervongole, gebrande prei, ragout, wild… Eenvoudige bereidingen, (soms on)gezond en duurzaam. Ontdek de ruigte en heldere rust van dit seizoen in de combinatie van eerlijk eten, dwars door een ongerept België. Foodfotograaf Wout Hendrickx en styliste Debby De Mangelaere ontwikkelen, stylen en fotograferen al decennialang gerechten voor magazines, kookboeken en commerciële klanten. In hun vrije tijd slaan ze graag een zijpad in, combineren ze beelden en smaken, vol goesting en ongefilterd. In Winterlust bundelen ze hun krachten én hun liefde voor het koude seizoen. Dit sfeervolle moodboek laat zien hoe veelzijdig maar vooral ook hoe smakelijk de winter kan zijn. Debby De Mangelaere, meester in de beeldende kunsten, werkt al ruim 25 jaar als freelance styliste voor magazines, uitgeverijen en commerciële klanten. Wout Hendrickx is foodfotograaf en fotografeert al meer dan 20 jaar de smakelijkste borden voor boeken en magazines.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Debby De Mangelaere, Wout Hendrickx
Uitgever
Pelckmans
ISBN
9789463373036
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Winterlust is niet enkel een kookboek, het zet ook al je zintuigen op scherp. Meer dan 50 winterse recepten met lokale ingrediënten van de duinen, over de vlakten tot in het woud: wintervongole, gebrande prei, ragout, wild… Eenvoudige bereidingen, (soms on)gezond en duurzaam. Ontdek de ruigte en heldere rust van dit seizoen in de combinatie van eerlijk eten, dwars door een ongerept België.

Foodfotograaf Wout Hendrickx en styliste Debby De Mangelaere ontwikkelen, stylen en fotograferen al decennialang gerechten voor magazines, kookboeken en commerciële klanten. In hun vrije tijd slaan ze graag een zijpad in, combineren ze beelden en smaken, vol goesting en ongefilterd. In Winterlust bundelen ze hun krachten én hun liefde voor het koude seizoen.

Dit sfeervolle moodboek laat zien hoe veelzijdig maar vooral ook hoe smakelijk de winter kan zijn.

Debby De Mangelaere, meester in de beeldende kunsten, werkt al ruim 25 jaar als freelance styliste voor magazines, uitgeverijen en commerciële klanten.

Wout Hendrickx is foodfotograaf en fotografeert al meer dan 20 jaar de smakelijkste borden voor boeken en magazines.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Debby De Mangelaere, Wout Hendrickx
Uitgever
Pelckmans
ISBN
9789463373036
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99