Winterliefdes - Opwindend rendez-vous met de zakenman (e-Book)

Passie in de bergen / Onverwacht verliefd / Vuur onder het ijs

€ 6,99
Prijs € 3,99
Download direct dit e-Book

Michelle Reid, Cathy Williams, Jill Shalvis

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Pas op, lawinegevaar! Deze vurige minnaars kunnen hele ijskappen doen smelten… In Passie in de bergen is het hoog in de bergen niet altijd koud... Zeker niet wanneer je met Lily te maken krijgt. Deze adrenalinejunkie kent geen angst, en het is haar passie om roekeloze skiërs uit benarde situaties te redden. Maar wanneer ze bij een redding wordt bijgestaan door de sexy Logan White, voelt ze een héél andere spanning. Is ze dapper genoeg om hem haar hart te geven? In Onverwacht verliefd wordt er op een koude winteravond onverwacht op de deur geklopt van Becky's cottage. Er staat een adembenemend knappe man op de stoep, die zich voorstelt als Theo Rushing. Als er een sneeuwstorm losbarst, biedt ze hem onderdak. Tot haar schrik merkt ze dat ze zich onweerstaanbaar tot hem aangetrokken voelt. En dan kust hij haar! Wanneer de steenrijke zakenman Enrico Ranieri in Vuur onder het ijs ontdekt dat zijn ex-minnares Freya twee jaar eerder het leven heeft geschonken aan zijn zoon, wil hij nog maar één ding: een vader zijn voor de kleine Nicky. Daarvoor is hij zelfs bereid met Freya te trouwen. Zij verzet zich echter hevig tegen dat plan. Desondanks is Enrico vastbesloten zijn zin te krijgen - als het moet via de lakens... Deze verhalen zijn eerder verschenen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michelle Reid, Cathy Williams, Jill Shalvis
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402561371
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2023
Bestandsgrootte
995786 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
361

Beschrijving

Pas op, lawinegevaar! Deze vurige minnaars kunnen hele ijskappen doen smelten…
 
In Passie in de bergen is het hoog in de bergen niet altijd koud... Zeker niet wanneer je met Lily te maken krijgt. Deze adrenalinejunkie kent geen angst, en het is haar passie om roekeloze skiërs uit benarde situaties te redden. Maar wanneer ze bij een redding wordt bijgestaan door de sexy Logan White, voelt ze een héél andere spanning. Is ze dapper genoeg om hem haar hart te geven?
 
In Onverwacht verliefd wordt er op een koude winteravond onverwacht op de deur geklopt van Becky's cottage. Er staat een adembenemend knappe man op de stoep, die zich voorstelt als Theo Rushing. Als er een sneeuwstorm losbarst, biedt ze hem onderdak. Tot haar schrik merkt ze dat ze zich onweerstaanbaar tot hem aangetrokken voelt. En dan kust hij haar!
 
Wanneer de steenrijke zakenman Enrico Ranieri in Vuur onder het ijs ontdekt dat zijn ex-minnares Freya twee jaar eerder het leven heeft geschonken aan zijn zoon, wil hij nog maar één ding: een vader zijn voor de kleine Nicky. Daarvoor is hij zelfs bereid met Freya te trouwen. Zij verzet zich echter hevig tegen dat plan. Desondanks is Enrico vastbesloten zijn zin te krijgen - als het moet via de lakens...
 
Deze verhalen zijn eerder verschenen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michelle Reid, Cathy Williams, Jill Shalvis
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402561371
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2023
Bestandsgrootte
995786 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
361

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99