Winterliefdes - Affaire met de tycoon (e-Book)

Avontuur in de sneeuw / Dromen van verleiding / Paradijs in de sneeuw

€ 6,99
Prijs € 3,99
Download direct dit e-Book

Lucy Gordon, Kim Lawrence, Cathy Williams

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In de armen van deze tycoons heb je het nooit meer koud! In Avontuur in de sneeuw raakt Mandy ingesneeuwd met de sexy zakenman Renzo Ruffini. Ze beleven een nacht vol passie, maar dan verdwijnt hij plotseling. Als blijkt dat hij een ongeluk heeft gehad, haast ze zich naar hem toe. Tot haar opluchting springen de vonken direct weer over. Alleen… hij zegt dat hij haar nooit eerder heeft ontmoet! In Dromen van verleiding wordt Rose gered door Mathieu Demetrios, die nipt kan voorkomen dat ze op een van de Schotse meren door het dunne ijs zakt. De aantrekkelijke magnaat is helaas ook de man die ervoor heeft gezorgd dat ze haar baan verloor. Om het goed te maken, komt hij met een verrassend voorstel… In Paradijs in de sneeuw valt Miranda, dochter van een lord, uitgeput door een sneeuwstorm het chalet van een onbekende man binnen. Erg hoffelijk is hij niet - knap wel, voor een kluizenaar in de bergen. Biljonair Luke Decroix, op zijn beurt, vindt zijn mooie gast maar een ijzig luxepopje. Toch wil hij niets liever dan haar opwarmen!   

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lucy Gordon, Kim Lawrence, Cathy Williams
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402550238
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2020
Bestandsgrootte
1391476 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Beschrijving

In de armen van deze tycoons heb je het nooit meer koud!
 
In Avontuur in de sneeuw raakt Mandy ingesneeuwd met de sexy zakenman Renzo Ruffini. Ze beleven een nacht vol passie, maar dan verdwijnt hij plotseling. Als blijkt dat hij een ongeluk heeft gehad, haast ze zich naar hem toe. Tot haar opluchting springen de vonken direct weer over. Alleen… hij zegt dat hij haar nooit eerder heeft ontmoet!
 
In Dromen van verleiding wordt Rose gered door Mathieu Demetrios, die nipt kan voorkomen dat ze op een van de Schotse meren door het dunne ijs zakt. De aantrekkelijke magnaat is helaas ook de man die ervoor heeft gezorgd dat ze haar baan verloor. Om het goed te maken, komt hij met een verrassend voorstel…
 
In Paradijs in de sneeuw valt Miranda, dochter van een lord, uitgeput door een sneeuwstorm het chalet van een onbekende man binnen. Erg hoffelijk is hij niet - knap wel, voor een kluizenaar in de bergen. Biljonair Luke Decroix, op zijn beurt, vindt zijn mooie gast maar een ijzig luxepopje. Toch wil hij niets liever dan haar opwarmen!
 
 
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lucy Gordon, Kim Lawrence, Cathy Williams
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402550238
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2020
Bestandsgrootte
1391476 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99