Windows 10 voor senioren deel - tweede editie

voor iedereen die verder wil met Windows 10 op de pc of laptop

Prijs € 24,99

Uitverkocht

Studio Visual Steps

Hardback | Oktober 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek is geschikt voor iedereen die meer wil leren over Windows 10 en dieper in het besturingssysteem wil duiken. In dit boek komen onder andere de onderwerpen bestanden sorteren en bibliotheken maken en gebruiken aan de orde, evenals het maken en beheren van gebruikersaccounts. Diverse gebruikersaccounts zijn handig als meerdere personen gebruikmaken van uw computer. Met de app Foto's kunnen foto's op eenvoudige wijze worden bewerkt en met Windows Media Player en de app Groove Muziek kunnen muzieknummers worden beheerd en afspeellijsten worden gemaakt.In dit boek wordt ook aandacht besteed aan het naar wens instellen van het bureaublad en het menu Start. Ook de harde schijf van de computer opruimen en optimaliseren is een belangrijk onderwerp aangezien de computer daardoor efficiënter kan werken. Tot slot wordt back-ups en herstelpunten maken besproken. Dit boek is een aanrader voor iedereen die meer uit de Windows 10-computer wil halen!Een greep uit de onderwerpen:* de werkomgeving aanpassen* werken met bestanden en mappen* gebruikersaccountbeheer* werken met foto's en video* muziek afspelen en beheren* apps downloaden* systeemherstel, back-ups maken en de pc opruimenGeschikt voor Windows op een desktop-pc of laptop

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Studio Visual Steps
Uitgever
Visual Steps B.V.
ISBN
9789059056145
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
312

Beschrijving

Dit boek is geschikt voor iedereen die meer wil leren over Windows 10 en dieper in het besturingssysteem wil duiken. In dit boek komen onder andere de onderwerpen bestanden sorteren en bibliotheken maken en gebruiken aan de orde, evenals het maken en beheren van gebruikersaccounts. Diverse gebruikersaccounts zijn handig als meerdere personen gebruikmaken van uw computer.
Met de app Foto's kunnen foto's op eenvoudige wijze worden bewerkt en met Windows Media Player en de app Groove Muziek kunnen muzieknummers worden beheerd en afspeellijsten worden gemaakt.
In dit boek wordt ook aandacht besteed aan het naar wens instellen van het bureaublad en het menu Start. Ook de harde schijf van de computer opruimen en optimaliseren is een belangrijk onderwerp aangezien de computer daardoor efficiënter kan werken. Tot slot wordt back-ups en herstelpunten maken besproken. Dit boek is een aanrader voor iedereen die meer uit de Windows 10-computer wil halen!

Een greep uit de onderwerpen:
* de werkomgeving aanpassen
* werken met bestanden en mappen
* gebruikersaccountbeheer
* werken met foto's en video
* muziek afspelen en beheren
* apps downloaden
* systeemherstel, back-ups maken en de pc opruimen

Geschikt voor Windows op een desktop-pc of laptop

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Studio Visual Steps
Uitgever
Visual Steps B.V.
ISBN
9789059056145
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
312

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99