Windbloemen (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Tamara McKinley

EPUB met digitaal watermerk | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Australië, 1936. Ellie wordt als 14-jarig weesmeisje dolend in de verzengende hitte van de outback gevonden door de tweeling Charlie en Joe. Ze brengen haar naar het enige familielid dat ze kent, tante Aurelia, op haar grote veehouderij Warratah. Hier groeien de drie op tot jonge volwassenen. Dan breekt de Tweede Wereldoorlog uit. Ellie heeft Joe in haar hart gesloten, maar het is de vileine Charlie die als enige terugkomt. Ondanks alles heet Ellie hem welkom maar Aurelia wantrouwt Charlies motieven, en niet ten onrechte Jaren later is het aan Ellie om aan haar inmiddels volwassen dochters de waarheid te vertellen over wat er destijds is gebeurd. Maar daarvoor moet ze wel enkele beschamende geheimen van Warratahs geschiedenis prijsgeven. Ellie hoopt dat haar dochters sterk genoeg zijn voor de naderende storm. Tamara McKinley groeide op in Australië en woont sinds lange tijd in Engeland. Jaarlijks keert ze terug naar Australië voor onderzoek voor haar nieuwe boeken die wereldwijd bestsellers zijn. Ze schreef onder meer `Woestijnwind , `Morgenrood en `Kind van de oceaan .

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tamara McKinley
Uitgever
de Kern
ISBN
9789032514358
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2013
Bestandsgrootte
839591 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
333

Beschrijving

Australië, 1936. Ellie wordt als 14-jarig weesmeisje dolend in de verzengende hitte van de outback gevonden door de tweeling Charlie en Joe. Ze brengen haar naar het enige familielid dat ze kent, tante Aurelia, op haar grote veehouderij Warratah. Hier groeien de drie op tot jonge volwassenen. Dan breekt de Tweede Wereldoorlog uit. Ellie heeft Joe in haar hart gesloten, maar het is de vileine Charlie die als enige terugkomt. Ondanks alles heet Ellie hem welkom maar Aurelia wantrouwt Charlies motieven, en niet ten onrechte Jaren later is het aan Ellie om aan haar inmiddels volwassen dochters de waarheid te vertellen over wat er destijds is gebeurd. Maar daarvoor moet ze wel enkele beschamende geheimen van Warratahs geschiedenis prijsgeven. Ellie hoopt dat haar dochters sterk genoeg zijn voor de naderende storm.
Tamara McKinley groeide op in Australië en woont sinds lange tijd in Engeland. Jaarlijks keert ze terug naar Australië voor onderzoek voor haar nieuwe boeken die wereldwijd bestsellers zijn. Ze schreef onder meer `Woestijnwind , `Morgenrood en `Kind van de oceaan .

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tamara McKinley
Uitgever
de Kern
ISBN
9789032514358
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2013
Bestandsgrootte
839591 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
333

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99