Win-Winnovatie

neem voorsprong door slimme samenwerking

Prijs € 26,40

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Piet Verhoeve, Helga Deschrijver

Paperback | Juni 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Neem voorsprong door slim samen te werken: daarvoor pleit het boek Win-Winnovatie. Het is een uitnodiging voor CEO's, kaderleden en R&D-managers van KMO's die al een tijd actief zijn en die hun business van een bloeiende toekomst willen verzekeren. Het tijdperk van 'wij doen alles zelf' is zo goed als voorbij. Gedaan met bedrijven die zich volledig van de buitenwereld afschermen. De organisatie van de toekomst is een specialist in zijn eigen niche, die samenwerkt met andere partijen voor wat hij niet in huis heeft, over organisatiegrenzen heen. Daarbij wint hijzelf én zijn partners: Win-Winnovatie dus.Maar hoe doe je dat concreet? Welke partners passen bij je bedrijf? Welk type partnership is voor jouw organisatie weggelegd? Jij wil meer marktaandeel, je partner wil een onderzoeksproject binnenhalen of maatschappelijke vooruitgang boeken: is samenwerking dan wel mogelijk? Op basis van hun eigen ervaring en cases gaan de auteurs na hoe je - ook complexe -vormen van samenwerking in de praktijk kan realiseren. Verder presenteren ze een grote waaier aan praktische instrumenten, zoals checklists en oefeningen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Piet Verhoeve, Helga Deschrijver
Uitgever
Acco België
ISBN
9789463441162
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Neem voorsprong door slim samen te werken: daarvoor pleit het boek Win-Winnovatie. Het is een uitnodiging voor CEO's, kaderleden en R&D-managers van KMO's die al een tijd actief zijn en die hun business van een bloeiende toekomst willen verzekeren.

Het tijdperk van 'wij doen alles zelf' is zo goed als voorbij. Gedaan met bedrijven die zich volledig van de buitenwereld afschermen. De organisatie van de toekomst is een specialist in zijn eigen niche, die samenwerkt met andere partijen voor wat hij niet in huis heeft, over organisatiegrenzen heen. Daarbij wint hijzelf én zijn partners: Win-Winnovatie dus.

Maar hoe doe je dat concreet? Welke partners passen bij je bedrijf? Welk type partnership is voor jouw organisatie weggelegd? Jij wil meer marktaandeel, je partner wil een onderzoeksproject binnenhalen of maatschappelijke vooruitgang boeken: is samenwerking dan wel mogelijk? Op basis van hun eigen ervaring en cases gaan de auteurs na hoe je - ook complexe -vormen van samenwerking in de praktijk kan realiseren. Verder presenteren ze een grote waaier aan praktische instrumenten, zoals checklists en oefeningen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Piet Verhoeve, Helga Deschrijver
Uitgever
Acco België
ISBN
9789463441162
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99