Wij, Elisabeth

Koninginnen van de 21ste eeuw

Prijs € 29,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Jo De Poorter

Hardback | Oktober 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wij, Elisabeth is het persoonlijke verhaal van kroonprinses Elisabeth van België. Tegelijk is het het relaas van alle heersende koninginnen van vandaag én de geschiedenis van de meest onuitwisbare vorstinnen van alle tijden. Wij, Elisabeth is een verkenning van wat vrouwelijk leiderschap in de 21ste eeuw kan zijn en het resultaat van diepgravend en onthullend onderzoek door koningshuiskenner Jo De Poorter naar gruwelijke wedijver, nietsontziende ambitie, bedrieglijke manipulatie, vernederende schandalen, meervoudig overspel en zelfs lafhartige moord. Wij, Elisabeth is de nietsverhullende kroniek van eenentwintig onnavolgbare koninginnen en één kroonprinses die klaar is om het te worden. Het is een boek dat het koningschap uitsluitend bekijkt vanuit het standpunt van de vrouw geschreven door een man die van communicatie, leiderschap en koningskwesties zijn roeping heeft gemaakt. Wij, Elisabeth is ook de eerste handleiding ooit voor vorstelijk vrouwelijk leiderschap geschreven met één jonge vrouw in gedachte, maar fascinerend voor alle vrouwen en mannen die leiding willen geven aan een koninkrijk, een onderneming of zichzelf. Jo De Poorter is de meest geconsulteerde koningshuisdeskundige van het land door zijn gespecialiseerde kennis van de materie, maar ook door zijn uitgebreide media-expertise en zijn dagelijkse praktijk als communicatiedeskundige. Zijn vorige bestseller De laatste koningin is door de VRT tot documentairereeks gemaakt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jo De Poorter
Uitgever
Pelckmans
ISBN
9789464019377
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400

Beschrijving

Wij, Elisabeth is het persoonlijke verhaal van kroonprinses Elisabeth van België. Tegelijk is het het relaas van alle heersende koninginnen van vandaag én de geschiedenis van de meest onuitwisbare vorstinnen van alle tijden.

Wij, Elisabeth is een verkenning van wat vrouwelijk leiderschap in de 21ste eeuw kan zijn en het resultaat van diepgravend en onthullend onderzoek door koningshuiskenner Jo De Poorter naar gruwelijke wedijver, nietsontziende ambitie, bedrieglijke manipulatie, vernederende schandalen, meervoudig overspel en zelfs lafhartige moord.

Wij, Elisabeth is de nietsverhullende kroniek van eenentwintig onnavolgbare koninginnen en één kroonprinses die klaar is om het te worden. Het is een boek dat het koningschap uitsluitend bekijkt vanuit het standpunt van de vrouw geschreven door een man die van communicatie, leiderschap en koningskwesties zijn roeping heeft gemaakt.

Wij, Elisabeth is ook de eerste handleiding ooit voor vorstelijk vrouwelijk leiderschap geschreven met één jonge vrouw in gedachte, maar fascinerend voor alle vrouwen en mannen die leiding willen geven aan een koninkrijk, een onderneming of zichzelf.

Jo De Poorter is de meest geconsulteerde koningshuisdeskundige van het land door zijn gespecialiseerde kennis van de materie, maar ook door zijn uitgebreide media-expertise en zijn dagelijkse praktijk als communicatiedeskundige. Zijn vorige bestseller De laatste koningin is door de VRT tot documentairereeks gemaakt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jo De Poorter
Uitgever
Pelckmans
ISBN
9789464019377
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99