Wie durft?

spagaat van een tenniscoach

Prijs € 17,90

Uitverkocht

Tjerk Bogtstra, Robèrt Misset

Paperback | Februari 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wie durft? - spagaat van een tenniscoachTjerk Bogtstra was nog voor zijn 30ste de privécoach van Jan Siemerink, nummer 14 van de wereld en de laatste Nederlandse tennisser die in 1998 het ABN Amro World Tennis Tournament won. Hij begeleidde tevens Martin Verkerk en Raemon Sluiter en als Davis Cupcaptain van 2001 tot en met 2006 onder andere Sjeng Schalken, bij wie niet coachen soms de beste coaching was. Bogtstra vertelt in Wie Durft? hoe hij als coach geregeld in een spagaat raakte tussen spelers met extreme karakters. Met Verkerk op weg naar de uitgang of tijdens het onvoltooide rouwproces van Sluiter; Bogtstra durft zich in dit boek ook kwetsbaar op te stellen.Hij leidt de lezer door de gecompliceerde wereld van het toptennis en neemt daarbij geen blad voor de mond. Tennis is een armoedesport. De financiële druk, het schoolsysteem en dominante ouders kunnen een remmende factor zijn in de ontwikkeling van het talent. Wie Durft?, spagaat van een tenniscoach is inspirerend en uitdagend voor iedereen die zijn droom wil realiseren in en buiten de sport.Bogtstra geeft lezingen voor collega's in de sport en legt topmanagers in het bedrijfsleven uit hoe ze succesvolle coaches kunnen zijn. Sinds 2010 is hij terug bij de bron: het opleiden van kinderen in zijn eigen academie. Waarom breken zo weinig talenten door in het Nederlandse tennis? Bogtstra geeft het antwoord in Wie Durft?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tjerk Bogtstra, Robèrt Misset
Uitgever
Pharos Uitgeverij
ISBN
9789079399659
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Wie durft? - spagaat van een tenniscoach

Tjerk Bogtstra was nog voor zijn 30ste de privécoach van Jan Siemerink, nummer 14 van de wereld en de laatste Nederlandse tennisser die in 1998 het ABN Amro World Tennis Tournament won.
Hij begeleidde tevens Martin Verkerk en Raemon Sluiter en als Davis Cupcaptain van 2001 tot en met 2006 onder andere Sjeng Schalken, bij wie niet coachen soms de beste coaching was.

Bogtstra vertelt in Wie Durft? hoe hij als coach geregeld in een spagaat raakte tussen spelers met extreme karakters. Met Verkerk op weg naar de uitgang of tijdens het onvoltooide rouwproces van Sluiter; Bogtstra durft zich in dit boek ook kwetsbaar op te stellen.
Hij leidt de lezer door de gecompliceerde wereld van het toptennis en neemt daarbij geen blad voor de mond. Tennis is een armoedesport. De financiële druk, het schoolsysteem en dominante ouders kunnen een remmende factor zijn in de ontwikkeling van het talent. Wie Durft?, spagaat van een tenniscoach is inspirerend en uitdagend voor iedereen die zijn droom wil realiseren in en buiten de sport.

Bogtstra geeft lezingen voor collega's in de sport en legt topmanagers in het bedrijfsleven uit hoe ze succesvolle coaches kunnen zijn. Sinds 2010 is hij terug bij de bron: het opleiden van kinderen in zijn eigen academie. Waarom breken zo weinig talenten door in het Nederlandse tennis? Bogtstra geeft het antwoord in Wie Durft?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tjerk Bogtstra, Robèrt Misset
Uitgever
Pharos Uitgeverij
ISBN
9789079399659
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99