Wet werk en zekerheid (WWZ). Editie 2018

geconsolideerde wettekst van Boek 7, Titel 10 BW, voorzien van overgangsrecht.

Prijs € 24,99

Uitverkocht

E. Verhulp, E. Knipschild, P.A. Hogewind-Wolters

Paperback | Juli 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Door de Wet werk en zekerheid (Wwz) is het arbeidsrecht ingrijpend gewijzigd. Belangrijke veranderingen betreffen de positie van de flexwerker, het ontslagrecht en aanpassing van de werkloosheidsregelingen. Deze praktische uitgave biedt een helder overzicht van de bepalingen van titel 7.10 BW zoals die gelden na inwerkingtreding van de Wwz, de Verzamelwet SZW 2015, 2016 en 2017, de Wet aanpak schijnconstructies, de Wet werken na de AOW-gerechtigde leeftijd en de Wet Huis voor klokkenluiders. Per artikel ziet u in een oogopslag of dit wijzigt, wanneer de wijziging inwerking treedt, een eventuele overgangsregeling en de gevolgen van de reparatiewetgeving. De wetteksten in dit boek zijn bijgewerkt tot en met 1 januari 2017.In deze zevende editie zijn de volgende relevante ministeriële regelingen en AMvB's opgenomen:* Besluit loonbegrip vergoeding aanzegtermijn en transitievergoeding* Besluit voorwaarden in mindering brengen kosten op transitievergoeding* Besluit overgangsrecht transitievergoeding* Regeling looncomponenten en arbeidsduur* Ontslagregeling* Regeling UWV ontslagprocedure* Besluit verplicht gebruik ontslagaanvraagformulieren UWV* Regeling ketenbepaling bijzondere functies en hogere vergoeding kantonrechter* Regeling indexering transitievergoedingIn hun inleiding lichten mr. Eva Knipschild en prof. mr. Evert Verhulp de belangrijkste wijzigingen, het overgangsrecht en de reparatie- en andere wetgeving puntsgewijs toe. Hiermee is deze uitgave een praktische gids voor een ieder die met het arbeidsrecht te maken heeft.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
E. Verhulp, E. Knipschild, P.A. Hogewind-Wolters
Uitgever
Sdu B.V.
ISBN
9789012402309
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2018
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
212

Beschrijving

Door de Wet werk en zekerheid (Wwz) is het arbeidsrecht ingrijpend gewijzigd. Belangrijke veranderingen betreffen de positie van de flexwerker, het ontslagrecht en aanpassing van de werkloosheidsregelingen. Deze praktische uitgave biedt een helder overzicht van de bepalingen van titel 7.10 BW zoals die gelden na inwerkingtreding van de Wwz, de Verzamelwet SZW 2015, 2016 en 2017, de Wet aanpak schijnconstructies, de Wet werken na de AOW-gerechtigde leeftijd en de Wet Huis voor klokkenluiders. Per artikel ziet u in een oogopslag of dit wijzigt, wanneer de wijziging inwerking treedt, een eventuele overgangsregeling en de gevolgen van de reparatiewetgeving. De wetteksten in dit boek zijn bijgewerkt tot en met 1 januari 2017.

In deze zevende editie zijn de volgende relevante ministeriële regelingen en AMvB's opgenomen:
* Besluit loonbegrip vergoeding aanzegtermijn en transitievergoeding
* Besluit voorwaarden in mindering brengen kosten op transitievergoeding
* Besluit overgangsrecht transitievergoeding
* Regeling looncomponenten en arbeidsduur
* Ontslagregeling
* Regeling UWV ontslagprocedure
* Besluit verplicht gebruik ontslagaanvraagformulieren UWV
* Regeling ketenbepaling bijzondere functies en hogere vergoeding kantonrechter
* Regeling indexering transitievergoeding

In hun inleiding lichten mr. Eva Knipschild en prof. mr. Evert Verhulp de belangrijkste wijzigingen, het overgangsrecht en de reparatie- en andere wetgeving puntsgewijs toe. Hiermee is deze uitgave een praktische gids voor een ieder die met het arbeidsrecht te maken heeft.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
E. Verhulp, E. Knipschild, P.A. Hogewind-Wolters
Uitgever
Sdu B.V.
ISBN
9789012402309
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2018
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
212

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99