Wet van OER

Krijg regie over wat jij belangrijk vindt

Prijs € 29,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Paul Eikelenboom, Fokke Kooistra, Ivo Kouters

Paperback | Juli 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mensen zijn vaak alleen nog maar bezig met wat moet. Niet met wat zijzelf werkelijk willen. Dat komt doordat zij worden beziggehouden door hun taken, door anderen en door de maalstroom van de informatiemaatschappij. Zij kunnen wel goed worden in het omgaan met die dagelijkse drukte. Maar die ene cruciale vraag stellen zij zichzelf niet: waarvoor sloof ik me eigenlijk zo uit? Ondertussen komt er nooit wat terecht van wat zijzelf belangrijk vinden: ze wachten af en passen zich daardoor telkens aan. Dit boek leert je te stoppen met afwachten en laat je zien hoe je regie krijgt over wat jij zelf belangrijk vindt. Dat is zo veel leuker dan je automatisch steeds aan te passen terwijl je de dagen probeert door te komen. Je krijgt regie door Onafhankelijk, Evenwichtig en Resoluut te worden. En dat consequent toe te passen op alle belangrijke facetten van je leven. Het boek legt met een glashelder begrippenkader stap voor stap uit hoe je deze eigenschappen in jezelf kunt ontwikkelen. De wet van OER biedt je het voordeel om te midden van alle drukte jezelf te blijven; het zet aan tot acties die passen bij wat jijzelf werkelijk wilt. Een uitermate praktisch boek waarmee je zelf aan de slag kunt en persoonlijk resultaat boekt. Trefwoorden: wet oer onafhankelijkheid evenwicht resoluut regie belangrijk handleiding

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul Eikelenboom, Fokke Kooistra, Ivo Kouters
Uitgever
AnderZ
ISBN
9789462961968
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Mensen zijn vaak alleen nog maar bezig met wat moet. Niet met wat zijzelf werkelijk willen. Dat komt doordat zij worden beziggehouden door hun taken, door anderen en door de maalstroom van de informatiemaatschappij. Zij kunnen wel goed worden in het omgaan met die dagelijkse drukte. Maar die ene cruciale vraag stellen zij zichzelf niet: waarvoor sloof ik me eigenlijk zo uit? Ondertussen komt er nooit wat terecht van wat zijzelf belangrijk vinden: ze wachten af en passen zich daardoor telkens aan.

Dit boek leert je te stoppen met afwachten en laat je zien hoe je regie krijgt over wat jij zelf belangrijk vindt. Dat is zo veel leuker dan je automatisch steeds aan te passen terwijl je de dagen probeert door te komen.

Je krijgt regie door Onafhankelijk, Evenwichtig en Resoluut te worden. En dat consequent toe te passen op alle belangrijke facetten van je leven. Het boek legt met een glashelder begrippenkader stap voor stap uit hoe je deze eigenschappen in jezelf kunt ontwikkelen.

  • De wet van OER biedt je het voordeel om te midden van alle drukte jezelf te blijven; het zet aan tot acties die passen bij wat jijzelf werkelijk wilt.
  • Een uitermate praktisch boek waarmee je zelf aan de slag kunt en persoonlijk resultaat boekt.

Trefwoorden: wet oer onafhankelijkheid evenwicht resoluut regie belangrijk handleiding

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul Eikelenboom, Fokke Kooistra, Ivo Kouters
Uitgever
AnderZ
ISBN
9789462961968
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99