Werken met supply chain management

Prijs € 55,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

C.J. van der Meer, A.R. Goor

Paperback | April 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boeiende en zeer complete handboek geeft je een brede en vernieuwende visie op supply chain management. Door het heldere taalgebruik en de vele aansprekende praktijkvoorbeelden krijg je direct een goed beeld van supply chain management.Waarom kiezen voor Werken met supply chain management?*brede en vernieuwende visie op supply chain management;*veel aansprekende praktijkvoorbeelden;*handige website met allerlei extra studiemateriaal.De eisen die consumenten en industriële afnemers aan bedrijven stellen, veranderen voortdurend. Veel ondernemingen zijn niet in staat om individueel aan die veranderende eisen te voldoen. Samenwerken met andere bedrijven uit de keten, is dan een mogelijke oplossing. Zo'n samenwerking wordt meestal supply chain management (SCM) genoemd. Deze tweede editie van Werken met supply chain management informeert je over verschillende aspecten van SCM, zoals marketing, inkoop en ICT. Het boek bestaat uit drie delen. Deel 1 legt je de basisprincipes van supply chain management uit. Hier leer je bijvoorbeeld wat het doel ervan is. Deel 2 beschrijft een integraal logistiek raamwerk voor de supply chain en in Deel 3 is er aandacht voor supply chain innovaties. Erg handig in Werken met supply chain management zijn de leerdoelstellingen, navigatietermen, margewoorden en tussenvragen. Die maken de leerstof toegankelijker, helpen je bij het studeren en komen goed van pas bij je tentamenvoorbereiding. Online ondersteuningOp www.werkenmetsupplychainmanagement.noordhoff.nl vind je toetsvragen, open vragen en antwoorden op tussenvragen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
C.J. van der Meer, A.R. Goor
Uitgever
Noordhoff Uitgevers
ISBN
9789001831646
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
310

Beschrijving

Dit boeiende en zeer complete handboek geeft je een brede en vernieuwende visie op supply chain management. Door het heldere taalgebruik en de vele aansprekende praktijkvoorbeelden krijg je direct een goed beeld van supply chain management.

Waarom kiezen voor Werken met supply chain management?

*brede en vernieuwende visie op supply chain management;
*veel aansprekende praktijkvoorbeelden;
*handige website met allerlei extra studiemateriaal.

De eisen die consumenten en industriële afnemers aan bedrijven stellen, veranderen voortdurend. Veel ondernemingen zijn niet in staat om individueel aan die veranderende eisen te voldoen. Samenwerken met andere bedrijven uit de keten, is dan een mogelijke oplossing. Zo'n samenwerking wordt meestal supply chain management (SCM) genoemd.

Deze tweede editie van Werken met supply chain management informeert je over verschillende aspecten van SCM, zoals marketing, inkoop en ICT. Het boek bestaat uit drie delen. Deel 1 legt je de basisprincipes van supply chain management uit. Hier leer je bijvoorbeeld wat het doel ervan is. Deel 2 beschrijft een integraal logistiek raamwerk voor de supply chain en in Deel 3 is er aandacht voor supply chain innovaties. Erg handig in Werken met supply chain management zijn de leerdoelstellingen, navigatietermen, margewoorden en tussenvragen. Die maken de leerstof toegankelijker, helpen je bij het studeren en komen goed van pas bij je tentamenvoorbereiding.

Online ondersteuning

Op www.werkenmetsupplychainmanagement.noordhoff.nl vind je toetsvragen, open vragen en antwoorden op tussenvragen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
C.J. van der Meer, A.R. Goor
Uitgever
Noordhoff Uitgevers
ISBN
9789001831646
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
310

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99