Werken met de Omgevingswet

Praktische handleiding met tips voor implementatie

Prijs € 49,50

Uitverkocht

J. van der Velde

Paperback | Oktober 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Werken met de Omgevingswet: Praktische handleiding met tips voor implementatie geeft een helder inzicht in de doelstellingen en de instrumenten van de wet, de relevante aanvullende wetgeving, het Digitaal Stelsel Omgevingswet en gevolgen van de wet voor de praktijk. Daarbij worden handreikingen gegeven hoe tot een goede implementatie van de Omgevingswet kan worden gekomen.Het bijzondere van de Omgevingswet is dat de wet niet alleen een andere inhoud beoogt, maar vooral een andere wijze van werken. Daarom is het goed om tijdig kennis te nemen van de inhoud en de gevolgen van de Omgevingswet. De invoering van de Omgevingswet in 2019, of wellicht 2020, lijkt ver weg, maar is dichterbij dan wordt gedacht. Het doorvoeren van beoogde veranderingen kost immers vaak meer tijd dan gedacht. Dit betreft zowel de inhoud, als de andere houding en cultuur.De Omgevingswet maakt het werkterrein van de fysieke leefomgeving er interessanter. Wellicht in het begin eerst wat ingewikkelder, maar de systematiek en de mogelijkheden van de Omgevingswet bieden ruimte. Ruimte aan initiatiefnemers en ruimte aan overheden. Ruimte om met elkaar ervoor te zorgen dat de fysieke leefomgeving in Nederland er beter op wordt!Auteur: Jur van der VeldeISBN: 9789491930706

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J. van der Velde
Uitgever
Berghauser Pont Publishing
ISBN
9789491930706
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving


Werken met de Omgevingswet: Praktische handleiding met tips voor implementatie geeft een helder inzicht in de doelstellingen en de instrumenten van de wet, de relevante aanvullende wetgeving, het Digitaal Stelsel Omgevingswet en gevolgen van de wet voor de praktijk. Daarbij worden handreikingen gegeven hoe tot een goede implementatie van de Omgevingswet kan worden gekomen.

Het bijzondere van de Omgevingswet is dat de wet niet alleen een andere inhoud beoogt, maar vooral een andere wijze van werken. Daarom is het goed om tijdig kennis te nemen van de inhoud en de gevolgen van de Omgevingswet. De invoering van de Omgevingswet in 2019, of wellicht 2020, lijkt ver weg, maar is dichterbij dan wordt gedacht. Het doorvoeren van beoogde veranderingen kost immers vaak meer tijd dan gedacht. Dit betreft zowel de inhoud, als de andere houding en cultuur.

De Omgevingswet maakt het werkterrein van de fysieke leefomgeving er interessanter. Wellicht in het begin eerst wat ingewikkelder, maar de systematiek en de mogelijkheden van de Omgevingswet bieden ruimte. Ruimte aan initiatiefnemers en ruimte aan overheden. Ruimte om met elkaar ervoor te zorgen dat de fysieke leefomgeving in Nederland er beter op wordt!

Auteur: Jur van der Velde

ISBN: 9789491930706

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J. van der Velde
Uitgever
Berghauser Pont Publishing
ISBN
9789491930706
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99