Werkboek voor een toekomstige structuurjunkie

en je leefde nog gestructureerd en gelukkig

Prijs € 24,99

Uitverkocht

Cynthia Schultz

Paperback | Januari 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Heb je een missie? Een doel dat al heel lang in je hoofd ronddoolt zonder dat je er echt naartoe lijkt te kunnen werken? Zitten er niet genoeg uren in een dag? Heb je het gevoel dat je veel meer zou kunnen bereiken als je gestructureerd te werk zou kunnen gaan, maar weet je niet hoe? Dit werkboek is dé must-have voor elke structuurjunkie in spe.Het werkboek neemt je allereerst mee op een ontdekkingstocht naar wat je echt gelukkig maakt. Vervolgens geeft Cynthia je tips en opdrachten om effectiever te leren werken, waardoor je tijd over houdt om te werken aan die nieuwe projecten. Tot slot geeft ze je handvatten om goed te leren plannen én om hier hieraan te houden. Als je het werkboek eenmaal hebt doorgelopen, heb je vastgesteld waar je gelukkig van wordt en heb je tijd gecreëerd om dit in je huidige drukke leven te integreren.Niemand kan zo goed plannen als blogger Cynthia Schultz. In zeven jaar tijd runde ze twee succesvolle websites, schreef ze meer dan vijfduizend blogposts, maakte ze zo'n zevenhonderd video's, bracht ze een boek uit, werkte ze voor diverse tijdschriften, had ze een eigen tv-show en organiseerde ze meerdere keren een beauty-event voor meer dan 10.000 bezoekers. Ze deelt nu haar geheimen in dit handige werkboek voor elke chaoot die haar leven wil beteren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Cynthia Schultz
Uitgever
Blossom Books BOLD
ISBN
9789463491037
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Heb je een missie? Een doel dat al heel lang in je hoofd ronddoolt zonder dat je er echt naartoe lijkt te kunnen werken? Zitten er niet genoeg uren in een dag? Heb je het gevoel dat je veel meer zou kunnen bereiken als je gestructureerd te werk zou kunnen gaan, maar weet je niet hoe? Dit werkboek is dé must-have voor elke structuurjunkie in spe.

Het werkboek neemt je allereerst mee op een ontdekkingstocht naar wat je echt gelukkig maakt. Vervolgens geeft Cynthia je tips en opdrachten om effectiever te leren werken, waardoor je tijd over houdt om te werken aan die nieuwe projecten. Tot slot geeft ze je handvatten om goed te leren plannen én om hier hieraan te houden. Als je het werkboek eenmaal hebt doorgelopen, heb je vastgesteld waar je gelukkig van wordt en heb je tijd gecreëerd om dit in je huidige drukke leven te integreren.

Niemand kan zo goed plannen als blogger Cynthia Schultz. In zeven jaar tijd runde ze twee succesvolle websites, schreef ze meer dan vijfduizend blogposts, maakte ze zo'n zevenhonderd video's, bracht ze een boek uit, werkte ze voor diverse tijdschriften, had ze een eigen tv-show en organiseerde ze meerdere keren een beauty-event voor meer dan 10.000 bezoekers. Ze deelt nu haar geheimen in dit handige werkboek voor elke chaoot die haar leven wil beteren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Cynthia Schultz
Uitgever
Blossom Books BOLD
ISBN
9789463491037
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99