Werkboek Ontspanning voor kinderen

55 oefeningen om stress te verminderen

Prijs € 20,00

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Lawrence Shapiro, Robin Sprague

Paperback | Februari 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Echtscheiding, het overlijden van een familielid, een verhuizing, een nieuwe school: kinderen kunnen door veel gebeurtenissen gestrest raken. Zeker als ook de ouders op die momenten gespannen zijn. Het is dus van groot belang om als gezin te kunnen ontspannen.Werkboek Ontspanning voor kinderen bevat 55 activiteiten om te leren ontspannen. Aan de hand van eenvoudige, maar doeltreffende oefeningen leren kinderen verschillende manieren om stress te reduceren: van bewezen effectieve technieken als ademhalen, geleide fantasie, visualiseren, mindfulness en yoga tot het gebruik van humor, spel en creativiteit. Werkboek Ontspanning voor kinderen is een ideaal boek om kinderen met angst en stress te helpen tot rust te komen, maar het is ook zeer geschikt voor kinderen met ADHD, agressief en explosief gedrag en impulsproblemen. Door de toegankelijke stijl en leuke illustraties is het boek niet alleen nuttig, maar ook leuk om te lezen. De oefeningen kosten niet meer dan 10 minuten per dag en kunnen alleen of samen met hele gezin worden gedaan. Vanzelfsprekend kunnen de verschillende oefeningen ook heel goed door professionals in therapie worden gebruikt.Lawrence Shapiro is een internationaal befaamde kinder- en jeugdpsycholoog. Hij heeft meer dan 50 boeken geschreven voor ouders, kinderen en professionals. Van zijn hand verscheen ook Werkboek ADHD. Robin Sprague is coach en freelance schrijver en heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de zorg.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lawrence Shapiro, Robin Sprague
Uitgever
Hogrefe Uitgevers BV
ISBN
9789079729340
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
143

Beschrijving

Echtscheiding, het overlijden van een familielid, een verhuizing, een nieuwe school: kinderen kunnen door veel gebeurtenissen gestrest raken. Zeker als ook de ouders op die momenten gespannen zijn. Het is dus van groot belang om als gezin te kunnen ontspannen.

Werkboek Ontspanning voor kinderen bevat 55 activiteiten om te leren ontspannen. Aan de hand van eenvoudige, maar doeltreffende oefeningen leren kinderen verschillende manieren om stress te reduceren: van bewezen effectieve technieken als ademhalen, geleide fantasie, visualiseren, mindfulness en yoga tot het gebruik van humor, spel en creativiteit.

Werkboek Ontspanning voor kinderen is een ideaal boek om kinderen met angst en stress te helpen tot rust te komen, maar het is ook zeer geschikt voor kinderen met ADHD, agressief en explosief gedrag en impulsproblemen.

Door de toegankelijke stijl en leuke illustraties is het boek niet alleen nuttig, maar ook leuk om te lezen. De oefeningen kosten niet meer dan 10 minuten per dag en kunnen alleen of samen met hele gezin worden gedaan. Vanzelfsprekend kunnen de verschillende oefeningen ook heel goed door professionals in therapie worden gebruikt.

Lawrence Shapiro is een internationaal befaamde kinder- en jeugdpsycholoog. Hij heeft meer dan 50 boeken geschreven voor ouders, kinderen en professionals. Van zijn hand verscheen ook Werkboek ADHD. Robin Sprague is coach en freelance schrijver en heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de zorg.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lawrence Shapiro, Robin Sprague
Uitgever
Hogrefe Uitgevers BV
ISBN
9789079729340
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
143

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99