Wereldheerschappij in beeld

Prijs € 12,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Margreet de Heer

Paperback | Oktober 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat zou ik doen als ik de baas van de wereld was? Met deze vraag en een hoop goede intenties start striptekenares Margreet de Heer haar nieuwste boek in de 'In Beeld'-serie.Er veel geschreven en gepraat over wereldwijde problemen: armoede, oorlogen, economische crisis, het veranderende klimaat. Het is soms moeilijk om niet murw te worden van alle noodkreten en verontrustende analyses.Margreet de Heer wil in dit boek een andere toon aanslaan: een positieve en humoristische 'Wat als...', die de lezer laat nadenken over macht in plaats van onmacht. Hoe richt je de wereld in? Hoe houd je de wereldbevolking gelukkig en tevreden? In haar gedachte-experiment over ultieme wereldmacht stuit Margreet op vele dilemma's.Dit stripboek biedt een ludieke kijk op de machten die onze planeet regeren: Geld, Politiek, Economie, de Media. Het kijkt naar het verleden, maar vooral naar de toekomst: hoe kunnen er dingen veranderen, en wat kan één enkel individu daarin betekenen?Margreet de Heer studeerde theologie en werd striptekenares. Haar werk verscheen in uiteenlopende media, van kinderbladen tot landelijke kranten, en eerdere delen in de serie 'In Beeld' werden vertaald in het Engels, Portugees en Koreaans.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Margreet de Heer
Uitgever
KokBoekencentrum Non-Fictie
ISBN
9789021143804
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
152

Beschrijving

Wat zou ik doen als ik de baas van de wereld was? Met deze vraag en een hoop goede intenties start striptekenares Margreet de Heer haar nieuwste boek in de 'In Beeld'-serie.

Er veel geschreven en gepraat over wereldwijde problemen: armoede, oorlogen, economische crisis, het veranderende klimaat. Het is soms moeilijk om niet murw te worden van alle noodkreten en verontrustende analyses.
Margreet de Heer wil in dit boek een andere toon aanslaan: een positieve en humoristische 'Wat als...', die de lezer laat nadenken over macht in plaats van onmacht. Hoe richt je de wereld in? Hoe houd je de wereldbevolking gelukkig en tevreden? In haar gedachte-experiment over ultieme wereldmacht stuit Margreet op vele dilemma's.

Dit stripboek biedt een ludieke kijk op de machten die onze planeet regeren: Geld, Politiek, Economie, de Media. Het kijkt naar het verleden, maar vooral naar de toekomst: hoe kunnen er dingen veranderen, en wat kan één enkel individu daarin betekenen?

Margreet de Heer studeerde theologie en werd striptekenares. Haar werk verscheen in uiteenlopende media, van kinderbladen tot landelijke kranten, en eerdere delen in de serie 'In Beeld' werden vertaald in het Engels, Portugees en Koreaans.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Margreet de Heer
Uitgever
KokBoekencentrum Non-Fictie
ISBN
9789021143804
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
152

Actuele bestsellers!

  • 15,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 8,00
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,95
  • 23,95
  • 15,00
  • 22,99