Wensvaders

Een gaykoppel krijgt een tweeling

Prijs € 14,95

Tijdelijk niet beschikbaar

Peter de Ruiter

September 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Twee mannen worden vader van een tweeling met een draagmoeder in Mexico.Het gaykoppel Kerry en Carsten wil graag een gezin vormen. Na een aantal vruchteloze pogingen in Nederland ontmoeten ze in Mexico draagmoeder Fabiola, die hen graag helpt hun wens te vervullen. Het pad dat ze samen met een bemiddelingsorganisatie, advocaten en een eiceldonor bewandelen kent vele gelukkige momenten, maar ook veel stress en tegenvallers. In de laatste van vijf delen doen ze hun tweelingsdochters Uta en Sounia in bad in Amsterdam-Noord. Het is gelukt.De luisterdocumentaire Wensvaders belicht vele kanten van internationaal draagmoederschap: ethisch, medisch, juridisch en persoonlijk. Alle betrokken partijen komen aan bod: de wensouders, de draagmoeder, de eiceldonor, de bemiddelingsorganisatie én het kind. Diverse (ervarings)deskundigen laten hun licht schijnen op een betrekkelijk nieuw fenomeen, waar de wetgeving nog niet op is toegesneden en waarover mensen die er mee in aanraking komen hun mening nog moeten vormen.5 delen van 40 minuten / bestandsformaat: mp3 op cd in luxe doos / www.luisterdoc.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Peter de Ruiter
Uitgever
Luisterdoc
ISBN
9789491833595
Bindwijze
Publicatiedatum
September 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
250

Beschrijving

Twee mannen worden vader van een tweeling met een draagmoeder in Mexico.

Het gaykoppel Kerry en Carsten wil graag een gezin vormen. Na een aantal vruchteloze pogingen in Nederland ontmoeten ze in Mexico draagmoeder Fabiola, die hen graag helpt hun wens te vervullen. Het pad dat ze samen met een bemiddelingsorganisatie, advocaten en een eiceldonor bewandelen kent vele gelukkige momenten, maar ook veel stress en tegenvallers. In de laatste van vijf delen doen ze hun tweelingsdochters Uta en Sounia in bad in Amsterdam-Noord. Het is gelukt.

De luisterdocumentaire Wensvaders belicht vele kanten van internationaal draagmoederschap: ethisch, medisch, juridisch en persoonlijk. Alle betrokken partijen komen aan bod: de wensouders, de draagmoeder, de eiceldonor, de bemiddelingsorganisatie én het kind. Diverse (ervarings)deskundigen laten hun licht schijnen op een betrekkelijk nieuw fenomeen, waar de wetgeving nog niet op is toegesneden en waarover mensen die er mee in aanraking komen hun mening nog moeten vormen.

5 delen van 40 minuten / bestandsformaat: mp3 op cd in luxe doos / www.luisterdoc.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Peter de Ruiter
Uitgever
Luisterdoc
ISBN
9789491833595
Bindwijze
Publicatiedatum
September 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
250

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99