Wending (e-Book)

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book

Geerhard Bolte

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ga je s ochtends fluitend naar je werk? Of dagdroom je heimelijk over een nieuwe carrière in een ander vak? Dan is De wending een inspiratiebron: het staat vol met ervaringen van mannen en vrouwen die een succesvolle carrièreswitch maakten. De wending is bedoeld voor mensen die een nieuwe carrière willen beginnen. Geerhard Bolte, auteur van Functie: sollicitant en Managementblunders, beschrijft de stappen die je kunt nemen voor een succesvolle carrièreswitch. Ontdek je sterke en zwakke kanten en analyseer de randvoorwaarden waaraan je nieuwe werk moet voldoen. Stop met dagdromen en ruil je hoofdpijnbaan of je sudderbaan in voor uitdagend werk dat bij je past. Ik was te jong om te stoppen met werken en te oud om op dezelfde weg verder te gaan. Dan kun je een paar dingen doen: ziek worden dan wel cynisch en chagrijnig, je laten ontslaan of je eigen weg kiezen. Ik heb voor dat laatste gekozen. (Joost Mastboom) Doen wat ik zelf leuk vind, eerst vond ik dat het niet kon, maar het is geen egoïsme. Als ik de dingen doe waar mijn ligt, ben ik op mijn best. (Jos van den Heuvel) Dit boek is mede gebaseerd op de gelijknamige serie uit de Volkskrant. De wending behoort tot een serie boeken van Volkskrant Banen en Het Spectrum over solliciteren en succesvol functioneren in een (nieuwe) baan. Kenmerkend voor deze boeken is actualiteit, praktijkvoorbeelden en een benadering die, anders dan in veel goeroeboeken, de lezer eigen keuzes laat maken. www.volkskrantbanen.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Geerhard Bolte
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789049104047
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
291826 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Ga je s ochtends fluitend naar je werk? Of dagdroom je heimelijk over een nieuwe carrière in een ander vak? Dan is De wending een inspiratiebron: het staat vol met ervaringen van mannen en vrouwen die een succesvolle carrièreswitch maakten.

De wending is bedoeld voor mensen die een nieuwe carrière willen beginnen. Geerhard Bolte, auteur van Functie: sollicitant en Managementblunders, beschrijft de stappen die je kunt nemen voor een succesvolle carrièreswitch. Ontdek je sterke en zwakke kanten en analyseer de randvoorwaarden waaraan je nieuwe werk moet voldoen. Stop met dagdromen en ruil je hoofdpijnbaan of je sudderbaan in voor uitdagend werk dat bij je past.

Ik was te jong om te stoppen met werken en te oud om op dezelfde weg verder te gaan. Dan kun je een paar dingen doen: ziek worden dan wel cynisch en chagrijnig, je laten ontslaan of je eigen weg kiezen. Ik heb voor dat laatste gekozen.

(Joost Mastboom)

Doen wat ik zelf leuk vind, eerst vond ik dat het niet kon, maar het is geen egoïsme. Als ik de dingen doe waar mijn ligt, ben ik op mijn best.

(Jos van den Heuvel)

Dit boek is mede gebaseerd op de gelijknamige serie uit de Volkskrant. De wending behoort tot een serie boeken van Volkskrant Banen en Het Spectrum over solliciteren en succesvol functioneren in een (nieuwe) baan. Kenmerkend voor deze boeken is actualiteit, praktijkvoorbeelden en een benadering die, anders dan in veel goeroeboeken, de lezer eigen keuzes laat maken.

www.volkskrantbanen.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Geerhard Bolte
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789049104047
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
291826 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99