Welke vitamines doen het voor mij?

natuurlijke bronnen voor een gezond leven.

Prijs € 14,99

Uitverkocht

Marjo Horn

Paperback | Oktober 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Stress of pijn of dikwijls moe, totaal geen eetlust of juist áltijd trek. Waardoor komt het? Een tekort aan vitamines? Dat zou het zomaar kunnen zijn!Een gebrek aan vitamines kan tot de meest vervelende klachten leiden, zoals doodmoe zijn, maar niet weten waarvan. Of aldoor problemen met slapen. Soms last van spanning of van piekeren. Een geheugen dat je af en toe gewoonweg in de steek laat. Het zóu kunnen duiden op een vitaminetekort. En ook lichamelijke klachten zoals pijn, kramp, last van je maag of haaruitval spelen vaak een rol. Maar is er iets aan te doen? Zonder medicijnen? Misschien wel! Met de juiste vitamines zou je mogelijk verlichting kunnen krijgen. Dat roept echter wel enkele vragen op. Namelijk, om welke vitamines gaat het? Moet je supplementen slikken of haal je de vitamines eenvoudigweg uit voeding? En zo ja, uit wélke voeding?Het staat allemaal in deze kleine vitamine-bijbelIn 'Welke vitamines doen het voor mij?' is veel informatie te vinden over vitamines uit voeding, maar ook over mineralen, spoorelementen en aminozuren, die een grote bijdrage kunnen leveren aan de opbouw en het herstel van het lichaam.Op de pagina's 143 -157 is alles op alfabet te vinden in de uitgebreide index.Marjo Horn, life coach en schrijfster van lifestyle boeken, heeft van jongs af aan al een fascinatie voor voeding in relatie tot geestelijk en lichamelijk welbevinden. In haar praktijk ziet ze hoe mensen zich snel veel beter én fit voelen nadat ze de tipshebben opgevolgd om voeding met bepaalde vitamines, mineralen, spoorelementen en aminozuren te eten. Met deze gids heeft de schrijfster voor het gemak alle zaken helder op een rij gezet.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marjo Horn
Uitgever
Allwell Publishing
ISBN
9789078923091
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Stress of pijn of dikwijls moe, totaal geen eetlust of juist áltijd trek. Waardoor komt het? Een tekort aan vitamines? Dat zou het zomaar kunnen zijn!
Een gebrek aan vitamines kan tot de meest vervelende klachten leiden, zoals doodmoe zijn, maar niet weten waarvan. Of aldoor problemen met slapen. Soms last van spanning of van piekeren. Een geheugen dat je af en toe gewoonweg in de steek laat. Het zóu kunnen duiden op een vitaminetekort. En ook lichamelijke klachten zoals pijn, kramp, last van je maag of haaruitval spelen vaak een rol. Maar is er iets aan te doen? Zonder medicijnen? Misschien wel! Met de juiste vitamines zou je mogelijk verlichting kunnen krijgen. Dat roept echter wel enkele vragen op. Namelijk, om welke vitamines gaat het? Moet je supplementen slikken of haal je de vitamines eenvoudigweg uit voeding? En zo ja, uit wélke voeding?

Het staat allemaal in deze kleine vitamine-bijbel
In 'Welke vitamines doen het voor mij?' is veel informatie te vinden over vitamines uit voeding, maar ook over mineralen, spoorelementen en aminozuren, die een grote bijdrage kunnen leveren aan de opbouw en het herstel van het lichaam.
Op de pagina's 143 -157 is alles op alfabet te vinden in de uitgebreide index.

Marjo Horn, life coach en schrijfster van lifestyle boeken, heeft van jongs af aan al een fascinatie voor voeding in relatie tot geestelijk en lichamelijk welbevinden. In haar praktijk ziet ze hoe mensen zich snel veel beter én fit voelen nadat ze de tips
hebben opgevolgd om voeding met bepaalde vitamines, mineralen, spoorelementen en aminozuren te eten. Met deze gids heeft de schrijfster voor het gemak alle zaken helder op een rij gezet.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marjo Horn
Uitgever
Allwell Publishing
ISBN
9789078923091
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99