Welke kleur heeft jouw parachute?

Een praktisch handboek voor werkzoekers en carrièreplanners - gouden-jubileumeditie

Prijs € 26,95

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Richard N. Bolles, Katharine Brooks

Paperback | Augustus 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De gouden-jubileumeditie van hét standaardwerk op het gebied van loopbaanplanning komt als geroepen, in een tijd waarin omscholing en het zoeken naar een nieuw carrière-pad aan de orde van de dag zijn. De arbeidsmarkt is in tijden niet zo snel en sterk veranderd als nu door COVID-19. Van dit meest succesvolle en complete banenboek ter wereld zijn internationaal ruim meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht. Het biedt werkzoekers en carrièreplanners begeleiding en talloze praktische adviezen. Maar ook voor wie die carrière al had uitgestippeld, en die zich naar aanleiding van de huidige crisis genoodzaakt ziet tot een loopbaanswitch, biedt het boek veel uitkomst. Deze gouden-jubileumeditie is geheel geactualiseerd en biedt de nieuwste informatie, adviezen en praktische tips voor het zoeken naar een baan in een sterk veranderde arbeidsmarkt. Hoe maak je een online-cv, hoe haal je het meeste uit sociale media, hoe geef je een succesvol Skype-interview, hoe beïnvloedt COVID-19 de banenmarkt, hoe werkt netwerken? Richard N. Bolles was meer dan 45 jaar toonaangevend specialist op het gebied van loopbaanontwikkeling. Katharine Brooks is directeur van het Career Center van Vanderbilt University.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Richard N. Bolles, Katharine Brooks
Uitgever
Nieuwezijds b.v., Uitgeverij
ISBN
9789057125546
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2021
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

De gouden-jubileumeditie van hét standaardwerk op het gebied van loopbaanplanning komt als geroepen, in een tijd waarin omscholing en het zoeken naar een nieuw carrière-pad aan de orde van de dag zijn. De arbeidsmarkt is in tijden niet zo snel en sterk veranderd als nu door COVID-19.
Van dit meest succesvolle en complete banenboek ter wereld zijn internationaal ruim meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht. Het biedt werkzoekers en carrièreplanners begeleiding en talloze praktische adviezen. Maar ook voor wie die carrière al had uitgestippeld, en die zich naar aanleiding van de huidige crisis genoodzaakt ziet tot een loopbaanswitch, biedt het boek veel uitkomst.
Deze gouden-jubileumeditie is geheel geactualiseerd en biedt de nieuwste informatie, adviezen en praktische tips voor het zoeken naar een baan in een sterk veranderde arbeidsmarkt. Hoe maak je een online-cv, hoe haal je het meeste uit sociale media, hoe geef je een succesvol Skype-interview, hoe beïnvloedt COVID-19 de banenmarkt, hoe werkt netwerken?
Richard N. Bolles was meer dan 45 jaar toonaangevend specialist op het gebied van loopbaanontwikkeling. Katharine Brooks is directeur van het Career Center van Vanderbilt University.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Richard N. Bolles, Katharine Brooks
Uitgever
Nieuwezijds b.v., Uitgeverij
ISBN
9789057125546
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2021
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99