Wegwijs in Powerpoint 2010

Prijs € 22,50

Uitverkocht

Hannie Osnabrugge

Paperback | Augustus 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

PowerPoint is een programma waarmee u presentaties kunt maken. Met dit programma kunt u een verhaal ondersteunen met tekst, beeld, geluid en film. PowerPoint is nuttig in onderwijs- en werksituaties, maar is ook goed te gebruiken in de privésfeer. Zo kunt u met behulp van PowerPoint bijvoorbeeld uw vakantiefoto's in een fotoalbum presenteren, of een presentatie maken voor een speciale gelegenheid, zoals een verjaardag of huwelijk.Dit boek maakt u wegwijs in PowerPoint. In acht lessen, die uit stap-voor-stapopdrachten, oefeningen en vragen bestaan, leert u onder andere welke mogelijkheden PowerPoint heeft om tekst in te voeren en op te maken, met foto’s en geluids- en filmfragmenten te werken, grafieken te maken en een presentatie af te spelen en mee te nemen op een cd of USB-stick..Wegwijs in PowerPoint 2010 is bedoeld voor mensen die een basiskennis van Windows en Word hebben en is geschikt voor gebruik in cursussen en voor zelfstudie. Ervaring met PowerPoint is niet nodig. Hannie van Osnabrugge is specialist in het ontwerpen en ontwikkelen van educatieve materialen, zowel in boekvorm als digitaal. Zij heeft een eigen bedrijf, Van Osnabrugge – ComputerEducatie.Wegwijs in PowerPoint 2010 maakt deel uit van een serie. Er zijn ook boeken op het gebied van Windows, Word, Excel, internet, digitale foto’s en websites bouwen. Kijk voor meer informatie op www.coutinho.nl/wegwijs.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hannie Osnabrugge
Uitgever
Coutinho
ISBN
9789046902660
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

PowerPoint is een programma waarmee u presentaties kunt maken. Met dit programma kunt u een verhaal ondersteunen met tekst, beeld, geluid en film. PowerPoint is nuttig in onderwijs- en werksituaties, maar is ook goed te gebruiken in de privésfeer. Zo kunt u met behulp van PowerPoint bijvoorbeeld uw vakantiefoto's in een fotoalbum presenteren, of een presentatie maken voor een speciale gelegenheid, zoals een verjaardag of huwelijk.

Dit boek maakt u wegwijs in PowerPoint. In acht lessen, die uit stap-voor-stapopdrachten, oefeningen en vragen bestaan, leert u onder andere welke mogelijkheden PowerPoint heeft om tekst in te voeren en op te maken, met foto’s en geluids- en filmfragmenten te werken, grafieken te maken en een presentatie af te spelen en mee te nemen op een cd of USB-stick..

Wegwijs in PowerPoint 2010 is bedoeld voor mensen die een basiskennis van Windows en Word hebben en is geschikt voor gebruik in cursussen en voor zelfstudie. Ervaring met PowerPoint is niet nodig.

Hannie van Osnabrugge is specialist in het ontwerpen en ontwikkelen van educatieve materialen, zowel in boekvorm als digitaal. Zij heeft een eigen bedrijf, Van Osnabrugge – ComputerEducatie.

Wegwijs in PowerPoint 2010 maakt deel uit van een serie. Er zijn ook boeken op het gebied van Windows, Word, Excel, internet, digitale foto’s en websites bouwen. Kijk voor meer informatie op www.coutinho.nl/wegwijs.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hannie Osnabrugge
Uitgever
Coutinho
ISBN
9789046902660
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99