Wegwijs in het labyrint van je emoties

over het accepteren en begrijpen van je emoties

Prijs € 17,75

Uitverkocht

Ilse Sand

Paperback | Juni 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit nieuwe boek van de Deense psychotherapeute Ilse Sand onderzoekt de herkomst van onze gevoelens, en leert ons om deze te accepteren en te begrijpen.Met gevoelige mensen in gedachten geeft Ilse Sand aan de hand van praktijkvoorbeelden tal van praktische tips om met verwarrende emoties om te gaan.Ontdek welke emotie zich achter je ervaringen schuilhoudt en welke typische gedachten op gevoelens van geluk, boosheid, angst of verdriet duiden. Wees niet langer bezorgd om je angst en schaam je niet langer voor je gevoelens van jaloezie. Straal blijdschap uit als je die voelt en accepteer onveranderbare situaties. Oefen je in het zeggen van wat je graag wel en niet wilt. Door bewuster om te gaan met je emoties kom je tot een beter en dieper contact met jezelf en je medemens.Het boek is zeer toegankelijk geschreven en bedoeld voor iedereen die meer over zichzelf en zijn emoties te weten wil komen; het is ook zeer geschikt voor psychotherapeuten en psychologen.Over de auteur:Ilse Sand is opgeleid in verschillende psychotherapeutische disciplines. Ze is werkzaam als supervisor, trainer, spreker en therapeut in Denemarken. Haar eerste boek 'Hoogsensitiviteit in het dagelijks leven' werd een groot succes en verscheen reeds in 16 talen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ilse Sand
Uitgever
Panta Rhei
ISBN
9789088401534
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dit nieuwe boek van de Deense psychotherapeute Ilse Sand onderzoekt de herkomst van onze gevoelens, en leert ons om deze te accepteren en te begrijpen.

Met gevoelige mensen in gedachten geeft Ilse Sand aan de hand van praktijkvoorbeelden tal van praktische tips om met verwarrende emoties om te gaan.

Ontdek welke emotie zich achter je ervaringen schuilhoudt en welke typische gedachten op gevoelens van geluk, boosheid, angst of verdriet duiden. Wees niet langer bezorgd om je angst en schaam je niet langer voor je gevoelens van jaloezie. Straal blijdschap uit als je die voelt en accepteer onveranderbare situaties. Oefen je in het zeggen van wat je graag wel en niet wilt. Door bewuster om te gaan met je emoties kom je tot een beter en dieper contact met jezelf en je medemens.

Het boek is zeer toegankelijk geschreven en bedoeld voor iedereen die meer over zichzelf en zijn emoties te weten wil komen; het is ook zeer geschikt voor psychotherapeuten en psychologen.

Over de auteur:
Ilse Sand is opgeleid in verschillende psychotherapeutische disciplines. Ze is werkzaam als supervisor, trainer, spreker en therapeut in Denemarken. Haar eerste boek 'Hoogsensitiviteit in het dagelijks leven' werd een groot succes en verscheen reeds in 16 talen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ilse Sand
Uitgever
Panta Rhei
ISBN
9789088401534
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99