Web development library: css flexbox en grid layout

Prijs € 27,99

Uitverkocht

Peter Doolaard

Paperback | Mei 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Dit deel van de serie Web Development Library biedt een stevige basis voor het maken van lay-outs voor webapps en webpagina's met de opmaaktaal CSS. Centraal staat het nieuwste dat CSS te bieden heeft: Flexible Box Layout en Grid Layout. Daarmee zijn lay-outs mogelijk die voorheen alleen met veel moeite en omwegen of met behulp van scripting waren te realiseren. Het bekendste voorbeeld daarvan is the holy grail layout. De auteur gaat uitgebreid in op de fantastische mogelijkheden die dankzij goede ondersteuning door de belangrijkste browsers direct kunnen worden toegepast. Tot de behandelde onderwerpen behoren:Flexcontainers en flexitems en hun instelmogelijkheden.Uitlijnen en centreren in alle richtingen.Elementen weergeven in een andere volgorde dan in de HTML.Flexibiliteit met flex-grow, flex-shrink en flex-basis.Kennismaken met CSS Grid Layout.De principes achter rastercontainers en rasteritems.Een raster maken: volledig gedefinieerd of automatisch.Meer informatie vindt u op www.webdevelopmentlibrary.nl.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Peter Doolaard
Uitgever
Van Duuren Informatica
ISBN
9789059409217
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2017
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.
Dit deel van de serie Web Development Library biedt een stevige basis voor het maken van lay-outs voor webapps en webpagina's met de opmaaktaal CSS. Centraal staat het nieuwste dat CSS te bieden heeft: Flexible Box Layout en Grid Layout. Daarmee zijn lay-outs mogelijk die voorheen alleen met veel moeite en omwegen of met behulp van scripting waren te realiseren. Het bekendste voorbeeld daarvan is the holy grail layout. De auteur gaat uitgebreid in op de fantastische mogelijkheden die dankzij goede ondersteuning door de belangrijkste browsers direct kunnen worden toegepast. Tot de behandelde onderwerpen behoren:

Flexcontainers en flexitems en hun instelmogelijkheden.
Uitlijnen en centreren in alle richtingen.
Elementen weergeven in een andere volgorde dan in de HTML.
Flexibiliteit met flex-grow, flex-shrink en flex-basis.
Kennismaken met CSS Grid Layout.
De principes achter rastercontainers en rasteritems.
Een raster maken: volledig gedefinieerd of automatisch.
Meer informatie vindt u op www.webdevelopmentlibrary.nl.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Peter Doolaard
Uitgever
Van Duuren Informatica
ISBN
9789059409217
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2017
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99