Waterkoud (e-Book)

Geheimen uit het verleden hebben fatale gevolgen...

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

A.M. Ollikainen

EPUB met digitaal watermerk | September 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nordic Noir op z'n best: het Finse antwoord op Lars Kepler.De bewoners van de kust bij Helsinki worden onaangenaam verrast door een aangespoelde vrachtcontainer, waarin zich het lijk van een zwarte vrouw bevindt. De met zeewater gevulde container is afkomstigvan het bedrijf van de beruchte Finse zakenman Juhana Lehmusoja, en alle sporen leiden naar zijn familie en verdachte zakelijke transacties in Afrika.Politiecommissaris Paula Pihlaja onderzoekt de zaak en vraagt zich af of er een link is tussen de onbekende gevonden vrouw en de Afrikaanse adoptiekinderen van de familie. De zaak ligt haar na aan het hart, want jaren geleden moest ze haar eigen zoon ter adoptie afstaan. Die jongen wordt nu beschuldigd van moord. Paula maakt zich niet alleen zorgen over de nasleep van de containerzaak, maar ook over de toekomst van haar zoon. Kan ze beide zaken tot een goed einde brengen?Waterkoud is het overtuigende eerste deel in een nieuwe crimeserie met de innemende Paula Pihlaja in de hoofdrol.‘Je kunt dit spannende boek gewoon niet wegleggen. De openingsscènes bevatten al een enorme aantrekkingskracht.’ Juryrapport van de Crime Writing Competition‘Finland is hét land van de goede thrillers. Heb je bewijs nodig? Lees dan het eerste deel van A.M. Ollikainen. Ik kan me geen betere start van een serie voorstellen, dit is uitstekend.’ Marco Schneiders, uitgever Bastei Lübbe (Duitsland)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
A.M. Ollikainen
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402766158
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2022
Bestandsgrootte
745090 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
290

Beschrijving

Nordic Noir op z'n best: het Finse antwoord op Lars Kepler.

De bewoners van de kust bij Helsinki worden onaangenaam verrast door een aangespoelde vrachtcontainer, waarin zich het lijk van een zwarte vrouw bevindt. De met zeewater gevulde container is afkomstig
van het bedrijf van de beruchte Finse zakenman Juhana Lehmusoja, en alle sporen leiden naar zijn familie en verdachte zakelijke transacties in Afrika.

Politiecommissaris Paula Pihlaja onderzoekt de zaak en vraagt zich af of er een link is tussen de onbekende gevonden vrouw en de Afrikaanse adoptiekinderen van de familie. De zaak ligt haar na aan het hart, want jaren geleden moest ze haar eigen zoon ter adoptie afstaan. Die jongen wordt nu beschuldigd van moord. Paula maakt zich niet alleen zorgen over de nasleep van de containerzaak, maar ook over de toekomst van haar zoon. Kan ze beide zaken tot een goed einde brengen?

Waterkoud is het overtuigende eerste deel in een nieuwe crimeserie met de innemende Paula Pihlaja in de hoofdrol.

‘Je kunt dit spannende boek gewoon niet wegleggen. De openingsscènes bevatten al een enorme aantrekkingskracht.’ Juryrapport van de Crime Writing Competition

‘Finland is hét land van de goede thrillers. Heb je bewijs nodig? Lees dan het eerste deel van A.M. Ollikainen. Ik kan me geen betere start van een serie voorstellen, dit is uitstekend.’ Marco Schneiders, uitgever Bastei Lübbe (Duitsland)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
A.M. Ollikainen
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402766158
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2022
Bestandsgrootte
745090 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
290

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99