Waterkefir, melkkefir

lekker gezond en zo klaar

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Peter Bauwens

Paperback | Maart 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Lekker, gezond en zo klaarKefir is vooral bekend als een frisse, lichtzure drank op basis van melk. Dankzij de toevoeging van kleine kefirkorrels ('yoghurtbloemetjes' in de volksmond) is die melk beter verteerbaar. Maar kefir doet meer. Kefir brengt evenwicht in het lichaam, werkt vitaliserend en optimaliseert de lichaamsfuncties. Met andere woorden, kefir is ideaal om dagelijks te drinken. In dit boek vindt u een heleboel recepten met zowel melk- als waterkefir. Eerst leert u stap voor stap hoe u beide soorten bereidt. Daarna kunt u creatief aan de slag met de heerlijke en originele recepten. Wat denkt u bijvoorbeeld van kefir-ijs, kefirkwarktaart, kefircake of kefirvruchtensappen? Er zijn talloze mogelijkheden en u kunt eindeloos combineren met verse of gedroogde vruchten, kruiden en sappen. Zelfs met sojamelk of dranken op basis van granen of noten kunt u een frisse kefirdrank bereiden.Volg de seizoenen en uw fantasie en u kunt rekenen op een enorme variatie aan friszure melkkefir- en sprankelende waterkerfirbereidingen. Op die manier is kefir niet alleen enorm gezond, maar ook heerlijk om te drinken of te gebruiken als basis voor smakelijke gerechten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Peter Bauwens
Uitgever
Centrale Uitgeverij Deltas
ISBN
9789044736342
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
72

Beschrijving

Lekker, gezond en zo klaar

Kefir is vooral bekend als een frisse, lichtzure drank op basis van melk. Dankzij de toevoeging van kleine kefirkorrels ('yoghurtbloemetjes' in de volksmond) is die melk beter verteerbaar. Maar kefir doet meer. Kefir brengt evenwicht in het lichaam, werkt vitaliserend en optimaliseert de lichaamsfuncties. Met andere woorden, kefir is ideaal om dagelijks te drinken. In dit boek vindt u een heleboel recepten met zowel melk- als waterkefir. Eerst leert u stap voor stap hoe u beide soorten bereidt. Daarna kunt u creatief aan de slag met de heerlijke en originele recepten. Wat denkt u bijvoorbeeld van kefir-ijs, kefirkwarktaart, kefircake of kefirvruchtensappen? Er zijn talloze mogelijkheden en u kunt eindeloos combineren met verse of gedroogde vruchten, kruiden en sappen. Zelfs met sojamelk of dranken op basis van granen of noten kunt u een frisse kefirdrank bereiden.
Volg de seizoenen en uw fantasie en u kunt rekenen op een enorme variatie aan friszure melkkefir- en sprankelende waterkerfirbereidingen. Op die manier is kefir niet alleen enorm gezond, maar ook heerlijk om te drinken of te gebruiken als basis voor smakelijke gerechten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Peter Bauwens
Uitgever
Centrale Uitgeverij Deltas
ISBN
9789044736342
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
72

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99