Water maken

Prijs € 20,51

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Artuur Waterlander

Paperback | September 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

3 heel verschillende personages, Liesbeth, Nancy en Ben, treffen elkaar in een gammele woonboot. Ze beleven een spectaculair slot. Maar dat duurt wel even. Eerst vertellen ze elk hun eigen verhaal. Water Maken.Liesbeth, jong nog, weet al dat haar dorp niet past. Aspiraties, keuzes, voorkeuren: Liesbeth is anders. Ze wordt 18 en ze vertrekt. Ze laat haar ouders achter en die lieve arme Nader. Aan hem schrijft ze hoe het haar vergaat. En dat is anders dan ze dacht. Nancy is 16 als ze, wanhopig en in de war, in de stad wordt gevonden door een groep krakers. Ze krijgt onderdak, krabbelt overeind en ... valt weer terug. Ze surft over de woeste golven van haar waarnemingen, herinneringen en associaties: raadselachtig maar soms ook schaamteloos doorzichtig; slim, maar soms bijna kinderlijk. Een gitzwart verhaal.Waar Ben precies vandaan komt, vertelt hij niet. Van ver, dat is duidelijk. Het was er gruwelijk en onbarmhartig. In zijn nog maar net geleerde taal, met zijn kleine woordjes en met oprechte tegenzin gunt hij ons een blik in zijn angstaanjagende verleden. Ben heeft een opdracht.Behalve het boek Water Maken is er ook een serie liedjes: www.watermaken.nl/liedjeslijst.php.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Artuur Waterlander
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461933935
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
253

Beschrijving

3 heel verschillende personages, Liesbeth, Nancy en Ben, treffen elkaar in een gammele woonboot. Ze beleven een spectaculair slot. Maar dat duurt wel even. Eerst vertellen ze elk hun eigen verhaal. Water Maken.

Liesbeth, jong nog, weet al dat haar dorp niet past. Aspiraties, keuzes, voorkeuren: Liesbeth is anders. Ze wordt 18 en ze vertrekt. Ze laat haar ouders achter en die lieve arme Nader. Aan hem schrijft ze hoe het haar vergaat. En dat is anders dan ze dacht.

Nancy is 16 als ze, wanhopig en in de war, in de stad wordt gevonden door een groep krakers. Ze krijgt onderdak, krabbelt overeind en ... valt weer terug. Ze surft over de woeste golven van haar waarnemingen, herinneringen en associaties: raadselachtig maar soms ook schaamteloos doorzichtig; slim, maar soms bijna kinderlijk. Een gitzwart verhaal.

Waar Ben precies vandaan komt, vertelt hij niet. Van ver, dat is duidelijk. Het was er gruwelijk en onbarmhartig. In zijn nog maar net geleerde taal, met zijn kleine woordjes en met oprechte tegenzin gunt hij ons een blik in zijn angstaanjagende verleden. Ben heeft een opdracht.

Behalve het boek Water Maken is er ook een serie liedjes: www.watermaken.nl/liedjeslijst.php.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Artuur Waterlander
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461933935
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
253

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99